Zanika me koliki je OD tega majmuja Sama Hribarja???
a ja dragec, najbrž boš znal prebrat, če bi ti že napisali ?
In kaj še dela ta vseznalec Milić v Sloveniji.
GZS bi rada 20 mio € zase, čeprov so tam same nesposobne riti, kar sem spoznal osebno. Veliko govorjenja, veliko članarine malo učinka. Ko pa rabijo sponzorja pa pridejo na vrata izsiljevat.Sej imamo SPIRIT pa naj njemu dajo 50 MIO pa bo.
Boljše, da ne veš. Ne bi mogel dosti vplivati, želodčne težave pa bi ti ostale še par tednov.
JANŠA ZATO NE GRE K SOSEDOM KER TAM NE DOBI PROVIZIJE. TUDI EVROPA BI MORALA TAKŠNIM KI OBISKUJEJO KORUPTIVNE DRŽAVE OBRNITI HRBET.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zanika me koliki je OD tega majmuja Sama Hribarja???
a ja dragec, najbrž boš znal prebrat, če bi ti že napisali ?
In kaj še dela ta vseznalec Milić v Sloveniji.
GZS bi rada 20 mio € zase, čeprov so tam same nesposobne riti, kar sem spoznal osebno. Veliko govorjenja, veliko članarine malo učinka. Ko pa rabijo sponzorja pa pridejo na vrata izsiljevat.Sej imamo SPIRIT pa naj njemu dajo 50 MIO pa bo.
Boljše, da ne veš. Ne bi mogel dosti vplivati, želodčne težave pa bi ti ostale še par tednov.
JANŠA ZATO NE GRE K SOSEDOM KER TAM NE DOBI PROVIZIJE. TUDI EVROPA BI MORALA TAKŠNIM KI OBISKUJEJO KORUPTIVNE DRŽAVE OBRNITI HRBET.