Avto /avto/testi
12388 ogledov

Ena najbolj pomembnih stvari, ko kupujete avtomobil

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marko256 07:49 23.januar 2023.

    Ja zelo osvetlijo cesto led luči. Seveda je rešitev tudi za ostale avtomobile saj Osram p Philips izdelujejo led žarnice katire so homologirane v celi Evropi celo na Hrvaškem jih imamo brez težav saj ob nakupu dobimo tudi homologacijo. Ali ...prikaži več pri nas pa se mora jit do izbranega Ljubljanskega mafijoza katiri ti jih strokovno v navenicah zamenja žarnici in potem na homologacijo in seveda še enkrat vse lepo plača. Slo mafija. Kadar pa se gre za druge svari naprimer cigarete imamo edini grde škatle.

  • djdj 10:40 22.januar 2023.

    Matrične LED žaromete imel bi tudi jaz(ali kako je že bil tisti oglas). :) Kot sopotnik sem opazil, da so res super ampak, kaj ko stane nov(če crkne ali se razbije) 2000€. Ponoči je vožnja po znanih poteh še bolj ...prikaži večj sproščujoča, ker se ne pričakuje prometa. Tudi če pride kdo nasproti, se ga prej opazi...

    • vzev 10:45 22.januar 2023.

      Se popolnoma strinjam. Vedno ko kupujem avto, sem gledal, da ima najboljše možne luči, ki jih ima model katerega kupujem. Toda težava pri novih avtih je, da ni več možno kupiti npr. najboljše matrične žaromete, brez sto in ene brezvezne ...prikaži več dodatne tehnologije. Jaz pa avto rad vozim sam in so mi zato vsi ti novodobni asistenčni pripomočki moteči. Nasploh ker se jih ne da trajno izključiti.

    • vzev 10:46 22.januar 2023.

      Drugače, če se pa luč razbije imaš tako zavarovano in mi je popolnoma vseeno ali stane 100€ ali pa 10000€.

    • rd2dmk2 21:04 22.januar 2023.

      vzev, mu poveš kako zavaruješ danes žarnico , da ti jo zavarovalnica plača, ko crkne? ne vem ali je možno zavarovanje strojeloma ? torej danes so žarnice (sijalke ) tako kot pnevmatike potrošnja roba in sam sem imel kasko, pa ...prikaži več pa ne vem kakšen vandalizem in itd pa nič od tega, ko je gumo prebodel žebelj. in drugič meni ni do te tehnologije, ker je preveč unikatna, kaj ti bo avto, ko bo pa stalno na servisu čakal rezervne dele v nedogled.

    • rd2dmk2 21:08 22.januar 2023.

      dons žarnico kupiš v šparu. jutri boš tele dodatke kot so matrični led ali kaj podobnega čakal in čakal.kaj mislite da bo nekdo imel vse te led sisteme na zalogi, za vse modele in vse letnike. so tole mogoče kaj ...prikaži večj standardizirali ? kot vem ne. jest menim da se kar počasi navajate na vlak. ga boste zelo uporabljali, še posebej, če bodo tile LED žarometi delovali tako zanesljivo kot LED TV, ki zdržijo par let potem pa tema.

    • vzev 22:15 22.januar 2023.

      No, tako zelo te pa ne rabi biti strah. Led diode so že zelo dolgo v avtu, pa ne crkujejo kar tako. Matrični žarometi pa niso nič drugega, kot še več led diod, ki se prižigajo in izklapljalo. Drugače pa ...prikaži več niti pri xenon, ne kupuješ ravno žarnice v šparu, pa prav tako gre.

    • rd2dmk2 09:27 23.januar 2023.

      vzev iz tvojih ust v božja ušesa. samo kot sedaj lahko opazujem recimo stop luči iz led , ni problem če od 12 led ena ali dve ne delata, še vedno lahko dela druga tretina in luč nekako se prižiga, ...prikaži več dasiravno so led vezane v serijo, da se lahko priklopijo na 12 voltov in če ena crkne , ne dela serija, pa se tako dela vsaj dve veji ledic. ampak pri žarometih je pa tukajle drugače in če crkne dotična LED, potem je tam tema in počasi bo luč delala mimo specifikacij, kamera bo pa terala svoje

  • ales67 10:57 22.januar 2023.

    Dajte mi nekaj pojasniti: v članku piše, da se ponoči zgodi večina prometnih nesreč. V članku je naveden tudi statistični podatek, da se je ponoči, torej med 18 in 7 uro zgodilo manj kot tretjina nesreč. Torej se večina nesreč ...prikaži več zgodi podnevi ali samo jaz ne razumem matematike??

    • Grof 18:10 22.januar 2023.

      Ne, ne, ti vse razumeš, a Janežič mora zaslužiti kakšen pfening, pa potem napiše kaj za otroke, jaz ga razumem, saj mu Golob prazni šparovček

  • Grof 23:10 22.januar 2023.

    Bodite res pozorni, da bo tudi Golrb vislel na obesku avtomobilskega kluča, to e simbol za prodano žemljico

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.