Slovenija /slovenija/crna-kronika
16134 ogledov

Na tisoče ton nezakonito zakopanih odpadkov, zdaj se želijo kazni izogniti

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:07 09.maj 2025.

In zgodilo seje-se bo, nič. Ravnanje z odpadki je dober posel. Ko pa je potrebno nekaj res storiti lepo zakuriš in problem rešen....

• karantanc56 08:25 09.maj 2025.

lopovi ščitijo lopove. inšpektorat vs, kostak. inšpektorje in vodstvo kostaka zakopat do vratu v odpadke , pa da vidimo. dokler ne bo ljudstvo vzelo stvari v svoje roke, ne bo reda.

Garancija 08:30 09.maj 2025.

Itak da je tako,samo se zavedajo,da jim narod nič ne more upam da crknejo s tem nakradenim denarjem

• francek 07:58 09.maj 2025.

Krško je eno samo smetišče: komunalni odpadki, radioaktivni odpadki, gradijo skladišče nevarnih odpadkov krkg, odpadke se kuri v kotlih za sekance z žegnom vrlih inšpektorjev.

• rd2dmk2 07:53 09.maj 2025.

kostak ima lastnike in menedžment. iskopat vso svinjarijo in zvozit na njihove parcele, pa magari zasut njihove bajte, vile , vikende. mi prebivalci naj pijemo onesnaženo vodo, dihamo onesnažen zrak, jemo zastrupljeno hrano, zato da eni frajesrsko bogatijo in ko ...prikaži več bo, če bo treba da spizdijo v eksotične kraje brez civilizacijskih problemov in si privoščijo najboljše zdravljenej od toksičnih učinkov njihov dejanj. ostali pa lahko crknemo kot muhe, ki jih popipsaš.

• Naklonsky 13:46 09.maj 2025.

Nekaj ne štima. V naslovu “Na tisoče ton”, v članku “več ton”. Se avtor ne razume na merske enote ali senzacionira dogodek?

luckyss1 10:33 09.maj 2025.

V takšnih primerih, ki so očitni je treba takojšnja izvršba sanacije...Temu ustrezna firma to opravi, račun pa se izda kršitelju...Pa se potem naj pritožuje kolikor hoče...Tu gre za kazensko odgovornost fizične osebe, ki se ne bi smela "izmazati" s tem, ...prikaži več da eno firmo zapre in drugo odpre...

• Plavi-mil 11:07 09.maj 2025.

In sodišče bo odločalo 20 let, tako deluje .

• maček 14:15 09.maj 2025.

Mene bi kazensko ovadili, če bi steklo vrgel v papirni kontejner,

• pravičnik77 07:54 09.maj 2025.

to so prava mafijska podjetja, ne v lasti mafije, nekaj jih je privat, nekaj jih je javnih. drago nam zaračunavajo svoje usluge, hkrati a ne opravljajo plačanega dela, namesto tega pa kot mafijske firme v ZDA smeti skrivajo pod zemljo. ...prikaži več pa še od države dobijo denar.

• Gwendolyneu6676 17:16 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• ico7 10:46 09.maj 2025.

Celje- Cinkarna- Bukovzlak, 1.5 milijona € kazni in ocisceno zemljisce‼️ To je dosegel Bruselj kot edina dobra stvar komisije do danes…

• franc822 11:14 09.maj 2025.

Ne vem ali sem samo jaz videl tudi staro azbestno kritino?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.