FOLK nehite klikat na članke z njeno sliko. Žal mi je kolegica iz medijev sporočila, da gospa UKŽ dosega 4,5 x večjo klikanost na njene članek od povprečnega politika zato bodo z članki o njej nadaljevali dokler se bo dalo.… ...prikaži več. Pač tržijo oglasni prostor.
@Plavi-mil: če si ženska, mi je zate žal ... Verjetno si zamorjena, ljubosumna gospodinja s tipom, ki dneve preživi v beli spodnji majici pred TV-jem s pivom v roki. Če si moški, sem te pa tudi ravno opisala - s… ...prikaži več tem da se zavedaš, da te ženske, kot je npr. Urška Klakočar Zupančič, sploh ne opazijo in si jim popolnoma nezanimiv.
FOLK nehite klikat na članke z njeno sliko. Žal mi je kolegica iz medijev sporočila, da gospa UKŽ dosega 4,5 x večjo klikanost na njene članek od povprečnega politika zato bodo z članki o njej nadaljevali dokler se bo dalo.… ...prikaži več. Pač tržijo oglasni prostor.
Serjete s takimi novicami,ki zanimajo samo njo.
Pa koga ta zblojena seljancura se zanima ?
Pa koga to briga, dajte že enkrat nehat s to butaro!!
Za predsednico DZ smo imeli osebo, labilnega psihičnega stanja. Sedaj pa se bo požrla, ker se svet ne vrti več okoli nje.
Baba ni več v soju luči, pa se zdaj meče s forami emancipiranih možač, katere vedno, ko ne dobijo svoje , po krivem obtožijo moške.
Si pa res bukselj na kvadrat. A te ženske ne marajo, pa si jih zasovražil?
Kaj pa če sem ženska in mi gredo te moźače na kur.... , pa še nekaj , ženske niso za politiko.
Feminizem največ škode naredi prav ženskam.
@Plavi-mil: če si ženska, mi je zate žal ... Verjetno si zamorjena, ljubosumna gospodinja s tipom, ki dneve preživi v beli spodnji majici pred TV-jem s pivom v roki. Če si moški, sem te pa tudi ravno opisala - s… ...prikaži več tem da se zavedaš, da te ženske, kot je npr. Urška Klakočar Zupančič, sploh ne opazijo in si jim popolnoma nezanimiv.
Tudi ona je nezanimiva, pa kar naprej išče pozornost in samopromocijo.
Ko bi vsaj pokazali ta bolj kosmato Urško!
Toma, ti si pa starejši možakar, a ne? Katera pa še hodi kosmata po svetu?! Že vsaj 40 let nobena oz. res, ampak res redke.