Dvomim da ima kaj vzgoja pri tem...sem pa preizkusil že vse načine, tudi prisluhniti in razumeti...ampak ne gre. Vsakokrat naletim vsaj na en protiargument, ki je bil bolj logičen in razumljiv, lahko bi rekel "po kmečki pameti", kot njihove floskule.… ...prikaži več Tako da ja...namesto da se jezim in uničujem svoje zdravje, ob vseh bučkah, ki jih servirajo, se lahko z uporabo sarkazma vsaj zabavam. :-D Večina njih, ga tako ne dojame. :D
ima dovoljeno mejo alkohola v sebi ,tako da alkohol ni kriv,če si blond pa tudi ni kaznivo
Cepivo je krivo! Cepivo je krivo! No kje ste zdaj ravnozemeljci, gremo skupaj....Cepivo je krivo! :-D
ti je dolgcajt,delat se spravi raje
Službe je že konec. ;-) Sem samo dobre volje, ker je vikend. :-D
za tebe je dobra volja provokacija z žaljivkami??????????,drgač pa lep vikend ti želim
Provokacija ja...žaljivke ne, je samo sarkazem. ;-) Edini način kako lahko sobivamo. :-D
Tebi je to edini način,slabo so te vzgajali potem
Dvomim da ima kaj vzgoja pri tem...sem pa preizkusil že vse načine, tudi prisluhniti in razumeti...ampak ne gre. Vsakokrat naletim vsaj na en protiargument, ki je bil bolj logičen in razumljiv, lahko bi rekel "po kmečki pameti", kot njihove floskule.… ...prikaži več Tako da ja...namesto da se jezim in uničujem svoje zdravje, ob vseh bučkah, ki jih servirajo, se lahko z uporabo sarkazma vsaj zabavam. :-D Večina njih, ga tako ne dojame. :D