Pizd. odpadejo stran same kot knof od gat. Sovražniki enako. Naj se ve, kdo je kdo. To je super za kralja in za kraljevino. Vedel bo, kdo ga podira in kdo ne. Super.
NPM,UKŽ,Fajon,Golob,Janša, Zver, Mesec &Comp. Tem naj pošlje vabila. Prišli bodo vsi. Za predpražnike. Pa še neizmerno srečni bodo. Za darilo mu prinesejo celo Slovenijo, s prebivalci vred, če bi si kralj to le zaželel.
Ko zagovarjas brata pedofila, pac nemores pricakovat naklonjenosti vseh!
O čem bi žurnal pisal, če ne bi bilo teh bednih osebkov ?
Koga pa bo povabila ta grdoba Kamela ?
In Murkota sem pozabil
gledam svoj planer, 6. maja mam eno luknjo, lahko mu uletim, če mi dajo kaj za jest, sporočte mu, ja, pa če me ne dajo sedet nasprot Camille
Lahko bi združili nastop Laibach in Let3
pravilno,da niso sprejeli vabila...DIANA je bila ena in edina ženska na dvoru na mestu,ne pa ta kamomila
Hrvaška, letošnja evrovizijska grupa bi bila idealna!
sir elton john . pa zavrnil kralja.
Pizd. odpadejo stran same kot knof od gat. Sovražniki enako. Naj se ve, kdo je kdo. To je super za kralja in za kraljevino. Vedel bo, kdo ga podira in kdo ne. Super.
Naj pošljejo vabilo v lipico, bo pršu kakšen konj, bo zarezgetal in to bo to. Saj ne kralj in me kraljica ne razumeta o glasbi manj kot nič
NPM,UKŽ,Fajon,Golob,Janša, Zver, Mesec &Comp. Tem naj pošlje vabila. Prišli bodo vsi. Za predpražnike. Pa še neizmerno srečni bodo. Za darilo mu prinesejo celo Slovenijo, s prebivalci vred, če bi si kralj to le zaželel.