Magazin /magazin/vip
29301 ogledov

Kraljica šla v protinapad! Se Meghan že tresejo kolena?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MS
    MS 10:36 04.marec 2021.

    Britanski dvor je okostenela institucija ki nima v današnjem času nikakršne dodane vrednosti! Bahato uživa v sramotno razkošnih nepremičninah in se parazitsko napaja na davkoplačevalskem denarju! Vsaka čast Harryju in Meghan da sta se odtrgala od te nepotrebne zapravljive arhaične ...prikaži večične institucije in vseh bonitet ki sta jih imela kot člana dvora! Zaživela po svoje in v lastni režiji! Kapa dol!!

    • mirror 15:39 04.marec 2021.

      Britanski dvor je večstoletna tradicija in bo tak tudi ostal. Ljudje imajo radi kraljico in njeno družino. Harry se je zaradi svoje izbranke skregal z belim kruhom. Lahko bi bil preskrbljen in bi lepo živel, pa si je izbral slabšo ...prikaži več varianto. Dvomim, da je sploh kaj od tega zraslo na njegovem zelniku. Opravljanje kraljevske družine z njune strani, pa ni lepo. Oprah pa želi samo slavo in denar.

    • Avatar MS
      MS 16:04 04.marec 2021.

      Harry se je s svojo izbranko častno odrekel parazitskega življenja v tej za britanski narod brezkoristni izkoriščevalski instituciji!

    • dare326 19:32 04.marec 2021.

      MS, manjka ti nekaj podatkov o britanskem dvoru. Uradno so še vedno lastniki celotnega teritorija ZDA in Avstralije. So solastniki naftnih črpališč na Bližnjem Vzhodu in drugod. So lastniki rudnikov diamantov, itd.

    • asmas1965 19:46 04.marec 2021.

      tudi britancem predvsem pa prej avstralcem bo enkrat v bližnji prihodnosti počil fim in bo to parazitsko družino (beri britanski dvor) pospravil na smetišče zgodovine.Indijci so se jih rešili čeprav s težavo.monarhija v sodobnem svetu nima kaj iskati.To je samo ...prikaži več tradicija,ki neki narod drago stane.Ne more biti ena sivolasa demntna baba lastnik naroda.To je sužnjelastništvo.Kako je lahko ta baba prva v vrsti kar se tiče vzgoje njenih pravnukov???

    • mici79 22:42 04.marec 2021.

      Kakšen beden komentar. Angleška monarhija že leta ne uživa več, ampak se dobesedno bori za priljubljenost pri svojih državljanih, saj se jim počasi štejejo dnevi. Bi se reklo, da je Harry edini, ki se tega sploh ne zaveda in spravlja ...prikaži več družino še v slabši položaj. Harry ima sebe za "royals" (tako se je označil na intervjuju pri Jamesu Cordenu pred dnevi), še vedno pa prejema denar za preživetje iz sklada princa Charlesa. Še zdaleč se nista odtrgala od napajanja s strani kraljeve družine...

    • mici79 22:49 04.marec 2021.

      ... Nista se odpovedala nobenim nazivom. Ne pozabi, da Harry sam sploh ni sposoben služiti denarja na trgu, ker v bistvu ničesar ne zna, šolo in vojaško kariero ima samo na papirju. Naj te ne preslepijo visoke številke, 100 miljonov ...prikaži več je za navadnega človeka bogastvo, za njih pa samo malo boljša plača. Oni ta denar porabijo dobesedno v par letih... Harry in meghan še kako potrebujeta kraljeve nazive, s pomočjo katerih si želita zgraditi blagovno znamko v ZDA...

    • mici79 22:54 04.marec 2021.

      ... večina člankov, ki pišejo o tem, kako sta srečna in uspešna, lansira PR agencija Sunshine Sachs, ki jo za to drago plačujeta. Tolk naiven pa ni treba bit, da misliš, da je vse res.

    • tlacan 00:11 05.marec 2021.

      Če je kraljeva družina parazit: Kaj je potem naša vlada ?

    • Avatar MS
      MS 09:43 05.marec 2021.

      @tlačan, ==> naša vlada in vse vlade po svetu imajo konkretne naloge in konkretne odgovornosti do upravljanja države! Naloge vlad so definirane s programom, odgovornost se meri na koncu mandata in na volitvah! Nič od teh atributov ni lastno kraljevi ...prikaži več družini! Niso izbrani po volji ljudstva! Svoje položaje zasedejo s srečnim rojstvom in mandatom do konca življenja z vsemi kraljevskimi benificijami! Kdo je tu parazit?

    • Avatar MS
      MS 10:23 05.marec 2021.

      mici79 je zapisala: " Ne pozabi, da Harry sam sploh ni sposoben služiti denarja na trgu, ker v bistvu ničesar ne zna...." ==> Pozabila pa je zapisati da prav nihče iz kraljevske družine ni sposoben služiti denarja na trgu, ker ...prikaži več v bistvu ničesar ne znajo.... So paraziti brez kakršnekoli dodane vrednosti za britanski narod!

  • Avatar pantani
    pantani 09:19 04.marec 2021.

    Mislim da se jim na dvoru tresejo hlače, ker vprašanje je, kaj vse je razkrila Meghan!!!

    • tlacan 00:07 05.marec 2021.

      karkoli razkriva dela to zaradi samopromocije in išče pozornost.

  • leonardo 12:00 04.marec 2021.

    Vsekaskor bo "takratko" potegnila tretjerazredna igralka. Če že ne takoj pa malo po malo. S takšnim trustom kot je angleška monarhija, nima nikakršne možnosti:

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.