Gorenjska
11081 ogledov

Kranj: Zaletel se je v stavbo zdravstvenega doma

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bebo2 20:55 07.junij 2022.

Včeraj sem videl eno ful staro, ki je čakala na semaforju zraven mene in se je ful tresla, najbrž parkinson. In taki lahko vozijo avte?

_lolekbolek_ 14:30 07.junij 2022.

83 let in še vedno z izpitom za avto?!

• PaPajapopi 14:42 07.junij 2022.

In zakaj ne bi smel imeti izpita ? Kako lahko dokažeš ti da sposoben biti za volanom ?

_lolekbolek_ 16:21 07.junij 2022.

Jaz bi dal omejitev na 75 let, ker bodimo realni, je bilo veliko starejših voznikov, ki so peljali v napačno smer na avtocvesti. Odzivnost pri starejših ni najboljša. Res je da so izjeme in da so nekateri vitalni še pri ...prikaži več 80. letu, ampak ali res želimo, da zaradi parih izjem riskiramo, da nas 83. letnik razmaže na prehodu za pešce. Evo toliko od mene, zdej me pa lahko spljuvate :)

• rd2dmk2 21:03 07.junij 2022.

lolekbolek torej joe biden , usa predsednik je zdej star 79 let. je predsednk usa, lahk pritisne na rdeči gumb, ne sme pa po tvoje vozit avta. ko boš malo starejši boš ugotovil, da v tistih letih moraš delat vsakih ...prikaži večh nekaj let zdravniški pregled. je pa takole, te pogleda ena mlada prsata v mini kiklici tam s pločnika, pa boš lahko cel avtobus mrtvih naredil. a bomo potem vsem nad 18 vzel izpit ?

_lolekbolek_ 05:50 08.junij 2022.

Joe Biden bi mogel biti v plenicah, ampak o tem ne odločam jaz, žal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.