Kaj je danes sploh še zdravo, raje napišite! Nič! Vsa hrana je polna nekih dodatkov, ojačevalcev okusa, barv itd.
Zato pa so vsi ljudje bolni, kamor človek pogleda.
jaz si ga naredim sam... lepo nabodeš serijo zrezkov drugega na drugega in počasi pečeš... ko rabiš. Vmes se gor pasejo muhe... pa drug dan spet prižgeš, itak se vse scvre... pa spet malo poglodaš... tko maš za cel mesec...… ...prikaži več skoraj tako kot v kakšni zakotni kebabnici.. samo da so gor drekci od domačih muh... pa da i fosfatov... želodec pa peče enako...
no tudi v teh kebab delavnicah mi nekako ne gre tole da tisti mesek pecejo po potrebi tam se vrti in smodi ena kepa tudi vec kot dan ,,odvisno od prodaje ,,tako da tako pocasno pogrevanje tega mesa ni ravno… ...prikaži večnje tega mesa ni ravno najboljse ,,,
Ne jem kebabov in niti jih nisem jedel in niti jih ne bom. Kranjska je pa kar dobra. Koliko stane kranjska, tudi, če si jo privoščim 2x na leto mi ne bo nič.
Tu očitno nekateri ne razumejo, da je kranjska klobasa narejena iz svinjine in svinjina je ravno najbolj nezdravo meso, saj ima največ nasičenih maščobnih kislin. Malo je potrebno pogledati v kakih pogojih danes živijo svinje po tem živalskih farmah, na… ...prikaži več enem in istem mestu, še sonca ne vidi. Ne vem v čem bi bil kebab bolj škodljiv od kranjske klobase, saj je narejen iz govejega, piščančjega, pa tudi ovčjega in kozjega mesa. Kranjska klobasa pa je narejena v glavnem iz svinjine.
Ne jem nobene take packarije, sploh pa kebaba še nisem jedel, ga ne bom in tudi nimam želje po kebabu. LAVDAN V kebabu ni svinjskega mesa, so pa sulfati enako kot v kranjski klobasi, če je treba udarjati po nemuslimanih… ...prikaži več si pa prvak na tem področju.
Kranjska klobasa po okusu že zdavnaj ni več takšna kot bi morala biti. Nasplošno so sicer vse klobase kupljene pri nas v Sloveniji za en popopran neokusen drek desetorazredne kategorije. Sploh niso primerljive z okusom tam doli na jugu. Pečenice… ...prikaži več so še solidne, Kamnik krvavice so super, ostalo pa ne bi dala niti psu.
Kaj je danes sploh še zdravo, raje napišite! Nič! Vsa hrana je polna nekih dodatkov, ojačevalcev okusa, barv itd. Zato pa so vsi ljudje bolni, kamor človek pogleda.
Raje jem Kranjsko :-) - kot gledam kebeb :-(
Klobase izdelane doma iz svojega pujska vsebuje samo dodatke katere damo sami.
Imaš prav in to nam , vsako leto, dokaže sodelavec :-)
jaz si ga naredim sam... lepo nabodeš serijo zrezkov drugega na drugega in počasi pečeš... ko rabiš. Vmes se gor pasejo muhe... pa drug dan spet prižgeš, itak se vse scvre... pa spet malo poglodaš... tko maš za cel mesec...… ...prikaži več skoraj tako kot v kakšni zakotni kebabnici.. samo da so gor drekci od domačih muh... pa da i fosfatov... želodec pa peče enako...
no tudi v teh kebab delavnicah mi nekako ne gre tole da tisti mesek pecejo po potrebi tam se vrti in smodi ena kepa tudi vec kot dan ,,odvisno od prodaje ,,tako da tako pocasno pogrevanje tega mesa ni ravno… ...prikaži večnje tega mesa ni ravno najboljse ,,,
Muslimanski lobij je v Evropi močan zat ni nič kaj pride izpod rok musličev škodljivo!! Verjetno tudi podtaknjeni eksplozivi ne!!
Če klobasa vsebuje fosfate, potem to ni kranjska klobasa.
Zdej pa že Bogović pamtuje. Je pameten dokler ne odpre svojih ust.Tako kot Jurša,ki ga je sama učenost -oba odkrivata toplo vodo,ki je že odkrita!
Ne jem kebabov in niti jih nisem jedel in niti jih ne bom. Kranjska je pa kar dobra. Koliko stane kranjska, tudi, če si jo privoščim 2x na leto mi ne bo nič.
Tu očitno nekateri ne razumejo, da je kranjska klobasa narejena iz svinjine in svinjina je ravno najbolj nezdravo meso, saj ima največ nasičenih maščobnih kislin. Malo je potrebno pogledati v kakih pogojih danes živijo svinje po tem živalskih farmah, na… ...prikaži več enem in istem mestu, še sonca ne vidi. Ne vem v čem bi bil kebab bolj škodljiv od kranjske klobase, saj je narejen iz govejega, piščančjega, pa tudi ovčjega in kozjega mesa. Kranjska klobasa pa je narejena v glavnem iz svinjine.
Klobase že sedaj jem samo od izbranih proizvajalcev. Kebaba pa še nisem in tudi nobene želje po njem nimam.
Ne jem nobene take packarije, sploh pa kebaba še nisem jedel, ga ne bom in tudi nimam želje po kebabu. LAVDAN V kebabu ni svinjskega mesa, so pa sulfati enako kot v kranjski klobasi, če je treba udarjati po nemuslimanih… ...prikaži več si pa prvak na tem področju.
Predvidevam, da si ti nemusliman..
in ce nimas zob kje je potem tale cudezni fosfor ,,,?????pa ja da se ne skriva v protezi
Kranjska klobasa po okusu že zdavnaj ni več takšna kot bi morala biti. Nasplošno so sicer vse klobase kupljene pri nas v Sloveniji za en popopran neokusen drek desetorazredne kategorije. Sploh niso primerljive z okusom tam doli na jugu. Pečenice… ...prikaži več so še solidne, Kamnik krvavice so super, ostalo pa ne bi dala niti psu.
Kebab seveda sploh ne bi smel biti v EU, saj EU ni muslimanska tvorba. Prej bi moral obstajati gyros, ker Grčija je v EU in so naši.
Kranjsko klobaso lahko komu potisneš v rit,,, kebaba pa seveda ne moreš,, < ali pa tudi > kaj je sedaj tu bolj škodljivo ,,,bi rekel pederčina
ČEFUR MLA DEN GO HOME
Takoj za tabo, bo šel.
Muslimani so zato svojim vernikom prepovedali jesti kranjske klobase in kot kaže imajo prav.
Seveda so kranjske klobase bolj škodljive kot kebab. Ampak med Slovenceljni je to tabu tema, še čudno, da so vam pustili objaviti...
ti kar bodi na kebabu ,,sicer pa si se enkrat preberi clanek ,,
če bi vedeli kaj vse je v kebabu in kako ga izdelujejo ga nikoli niti pogledali več nebi kaj šele uživali.....pa dober tek