Slovenija /slovenija/crna-kronika
2467 ogledov

Dobila je ponudbo, premamila jo je, a nato ostala brez 60 tisočakov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ogledalce 08:31 04.oktober 2024.

    Kriminalisti so v teh primerih nesposobni. Poznam primer za krajo kjer je šel denar na nek transakcijski račun in bil dvignjen kot gotovina v nemčiji. Kriminalist ni znal priti niti do lastnika bančnega računa. V EU vse lastnike računov banka ...prikaži več identificira. Se pravi je kriminalist nesposoben oz. ni naredil nič. Takih primerov je več.

    • Tomaz_321 09:14 04.oktober 2024.

      Žalostno! Ko pa prijaviš na FB, ko te buzerirajo da klikneš na njegovo "bližnjico" do nečesa pa ti napiše, da to ni zavajanje in poskus vdora!

    • Avatar NickMason
      NickMason 09:59 04.oktober 2024.

      Kriptovalute so neizsledljive,tako je narejena in povsem uradna,to so si izmislili globalisti in tako lahko obračaš denar brez da vedo kaj imaš in koliko,se pa lahko s tem ukvarja vsak .Prenos kriptovalut je v glavnem neizsledljiv,morda boste razumeli to.

  • Tomaz_321 09:09 04.oktober 2024.

    Ok... Naj vam povem še svoje mnenje glede teh raznih finančnih goljufij na družabnih omrežjih. Na Facebooku sem dobil ničkolikokrat obvestilo na moj komentar, ki sem ga objavil na portalu ali Radia 1, ali POP TV, tudi RTVSLO.... Da mi ...prikaži več ponujajo neke bajne zaslužke, da naj vložim nek denar. OK... Dam potem na Facebooku "PRIJAVI KOMENTAR", označim, da gre za neželeno vsebino in prevaro. Facebook to obdela in kaj mi napišejo nazaj... Da so se kot skupina Facebooka odločila, da NE GRE za prevaro!!!!

    • Tomaz_321 09:11 04.oktober 2024.

      Ali mi lahko prosim to objasnite in VI kot novinarji pojtide malo povprašati, zakaj Facebook piše nazaj take odgovore? Morda pa je tudi UPRAVA FACEBOOKA tista, ki KRADE LJUDEM DENAR!!!! Najlepša hvala vnaprej!

    • Avatar NickMason
      NickMason 10:03 04.oktober 2024.

      Ti jaz objasnim kaj storiti,izbriši račun in začni živeti brez facebook-ka ,kaj ste eni zasvojeni s to bedarijo,je kup reklam ,ki nič drugega ni kot zavajanje,lahko pa plačuješ naročnino in imaš mir,torej še nisi pogruntal da je namen da ti ...prikaži več izvlečejo naročnino.Sam sem odpikal facebook in imam božji mir.

    • Avatar NickMason
      NickMason 10:05 04.oktober 2024.

      Drugo,če še tako blokiraš na facebooku ,se več to ne da,ampak zgolj osebo ,ki ga imaš med prijatelji,toliko da veš.Sam pa odločaš ali se boš pustil živcirat,jaza sem isto kot ti za razliko da sem jih odpikal in je mir

  • Tomaz_321 09:19 04.oktober 2024.

    No eto... Facebook DOVOLI objavo od FAKE trgovine BIGBANG.si... Sem prijavil in NE UKREPAJO!!! Gre pa za Marshall zvočnik po akciji 9,99€!!! TO JE LAŽ FEJK!!!! KDO BO UKREPAL!!!! Bіg Bаng · 😱 Super ponudba 👉 60 Marshall zvočnikov po ...prikaži več po posebni ceni https://tinyurl.com/prodaja-zvocnik Izpolnite kratek obrazec in prejmite svoj zvočnik. Pohitite, ostalo je le nekaj kosov!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.