Svet

Krizni sestanek v Nemčiji, bo Putin res preizkusil enotnost Nata?

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    SlavaUkrajini 13:33 08.avgust 2026.

Rusija bo brez dvoma napadla eno od NATO držav - najverjetneje kakšno od baltskih držav. Na Evropi je, da se čim bolje pripravi, preden se vojna prične, ker po toči zvoniti bo prepozno!

Boob 12:17 08.avgust 2026.

mater ... na tej strani lahko hekerji izkoriščajo "pravila" portala tako, da popajo viruse, kjer se ob kliku na določen link nevede kar samo od sebe iz ozadja namestijo trojanci in ostali virusi. Sramota, da to nič ne preverjajo in ...prikaži več dovolijo nekatere komentarje določenih osebkov, ki žalijo z vsakim postom.

NickMason. 13:12 08.avgust 2026.

Adguard block namesti

Vremebo 13:49 08.avgust 2026.

Še posebej aktiven je tisti norec eeee, ki je ustvaril neko fejk gejevsko stran polno virusov in jo širi pod drugim profilom...Andy ali nekaj takega...! Ne klikat na te zadeve!

Profesor 12:47 08.avgust 2026.

NATO v svoji sredini nujno potrebuje Ukrajino. To bo povečalo enotnost NATA in bo povečalo našo pripravljenost na bodoče konflikte, ki v katerih se bomo z milijoni dronov bojevali proti milijonom dronov. Le Ukrajina ima trenutno znanje, ki nas lahko ...prikaži več v takšnem konfliktu reši!

Vremebo 13:44 08.avgust 2026.

Ukrajini in baltskim državam je potrebno poslati čimveč orožja, da se bodo ubranili ruskih imperialnih nacističnih okupatorjev! Dodatno moramo imeti pripravljene zaloge orožja še za Poljsko in Finsko! Preventiva je pomembna, ker ko bodo Rusi korakali po teh državah, bo že prepozno!

• groffriedrich 13:32 08.avgust 2026.

Nas Slovence ni treba nikomur napasti,mi se bomo pobili sami med sabo.

Iuckyss1 10:21 08.avgust 2026.

He, he...v stilu SDSsa, sami sebi bodo pošiljali drone..Putin ima resnejše delo :)

Profesor 12:45 08.avgust 2026.

Ja, Putin nima časa, ker mu razpada Rusija in ker bo izgubil vojno proti eni usrani Ukrajini, brez da bi se NATO sploh vključeval v ta konflikt. Da vas ni sram rusofile, da občudujete tega kretena plešastega, ki več kot ...prikaži več očitno dela za zahodne obveščevalne službe. Rezultat Putinove politike bo popolno sesutje Rusije kot vojaške velesile.

• tlacan 13:17 08.avgust 2026.

@Profesor; Konflikt se je ustvarjal dosti let pred tem sranjem pod vodstvom nata. Cilj konflikta je, že od samega začetka, razpad Rusije. Brez podpore nata bi že zdavnaj bila meja na reki Dnjeper. Zakaj se grejo teh igric? Rusijo si ...prikaži več ZDA ne upajo napasti tako, kot so napadli Iran - pa še tam so dobili po p***i.

• groffriedrich 13:33 08.avgust 2026.

Profesor,ne vem,če je Ukrajina tako usrana,kot praviš.Borci so,pravi borci.Mi slovenci bi se razbežali,da bi se kadilo.

SlavaUkrajini 13:38 08.avgust 2026.

@tlacan: Rusija je vedno prva začela vse vojne! Ne samo to v Ukrajini! Tudi drugo svetovno vojno je začela z zasedbo Poljske skupaj s Hitlerjem! Nekateri ne poznate zgodovine! Rusi so zlo!

• tlacan 13:48 08.avgust 2026.

@SlavaUkrajini; Zdaj mi je jasno zakaj so leta pred vojno Ukrajinski nacisti pobijali Ruse v Ukrajini in blizu njihove meje na drugi strani.

SlavaUkrajini 13:56 08.avgust 2026.

@tlacan: Ti preveč bereš rusko propagando, ki vse obrne v zrcalno sliko: pobijali so Rusi Ukrajince in ne obratno! Ruski separatisti so s pomočjo topov dobavljenih iz Rusije neprestano granatirali Ukrajinska naselja in jih spreminjali v ruševine! Ruski nacizem nima ...prikaži več meja in bo segel vse do Slovenije, če jih ne ustavimo!

• tlacan 13:21 08.avgust 2026.

Nekdo si zelo močno želi vojno z Rusijo a iščejo izgovor, da niso prvi napadli. Tako bi se lahko branili z napadi na Rusko ozemlje. Tako, kot se je Izrael branil v Palestini, Jordaniji, Libanonu in nazadnje v Iranu.

SlavaUkrajini 13:36 08.avgust 2026.

Nekdo si zelo močno želi, da se Evropa in NATO ne bi pripravili na vojno z Rusijo! Le zakaj? Najbrž je nekomu v interesu, da Evropa to vojno izgubi in da Evropo zasede Rusija. In ne mi prosim bluziti, da ...prikaži več Rusija noče zasesti Evrope! Še kako si jo želi! Če ne drugega, je Rusiji v interesu, da zasede ozemlja, ki ustvarijo most do njihove enklave Kaliningrad, da širi svoj "imperij" in da napade tovarne, ki z orožjem oskrbujejo Ukrajino!! Evropa se mora pripraviti!

• groffriedrich 13:37 08.avgust 2026.

Oranžni se pa Rusov boji,kot hudič križa,pa Putinu u dupe leze,kmalu bodo zunaj ostali samo še podplati,Janši pa tudi,ta pa oranžnemu v rit leze in verižna reakcija je sprožena,desni pa Janši......... .....

• lucas18 10:36 08.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com......

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.