Slovenija
27 ogledov

Kršiteljem že pobrali izkaznice in službene pištole

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wester62 15:28 09.marec 2016.

    huda dvojna merila,ko to isto delajo navadnim državljanom se ne zgodi nič in niti ne moreš nič dosečti, a ko se to zgodi enemu lopovu in kao neki funkcionar,ki še povrhu krši predpise se pa naredi vik in krik,ter še ...prikaži več glave letijo za to.sramota države ki dovoljuje dvojna merila.kot da mi navadni državljani nismo nič in nas lahko uničujejo kot si ti pezdeti hočejo.ne pravim ,da ni prav tak postopek a moralo bi biti tudi takrat enako ko to počnejo navadnim državljanom.sram naj bo državni aparat

  • asmas 17:58 09.marec 2016.

    politiki pozabljajo,da se način,ki ga uporablja naša policija na navadnih državljanih lahko uporabi tudi pri "nedotakljivih"..To delajo odkar jim je poveljeval Ertl.Opekli se bodo vsi s cerarjem vred.Sindikalisti so zaščiteni s imuniteto.Imuniteto pa jim lahko odvzame samo republiški odbor sindikata.TegaPetroviča ...prikaži veča ne bodo mogli zabrisat iz službe,razen če spremenijo zakon samo potem bo pa revolucija.v to sem prepričan

  • pisava 05:32 10.marec 2016.

    Komandir je največji prasec

  • Tupamaros 15:02 09.marec 2016.

    Pa sliki sodeč je jasno zakaj je Fank direktor policije. Je pravi birič. 1.po katerem zakonu ne smejo policist komunicirati po družbenem omrežju. 2. Ali bi bilo enako če bi policisti po enakem postopku ustavili Janeza Janšo ali recimo Dušana ...prikaži več Petka. Gniloba te države smrdi do neba..Odkar obstoja Slovenija (70 let) se politika vtika v pravosodni sistem in represivne organe.

  • Avatar praufo
    praufo 15:22 09.marec 2016.

    Vse čestitke Fanku. To potezo je moral naredit, sicer bi on odletel. Brez dvoma. Glede nato kako delate s svojim kadrom vas bo marsikdo še zapustil. Še bo zanimivo tole dogajanje na policiji. Recimo v sosednji avstriji imajo ...prikaži več blizu naše meje baje vaje z mnogo specialci, vojske in opreme. Pripravljajo se očitno na drugo fazo migracij. Na ilegalne. Pri nas pa tole in to z vso resnostjo. Še bo pestro. Zgodba se je šele začela.

  • dragec 15:39 09.marec 2016.

    Predlagam miličnika Gorenaka za novega sindikalisto

  • Božidar Dinič 15:43 09.marec 2016.

    rajšipač kakšnega upokojenega kriminalista ti imajo več dostopa do podatkov

  • Hi5 18:17 09.marec 2016.

    Kakšna revolucija zaradi Petrovića? Si slabo spal? Kaj bo šlo 100 policistov na ulico in zaradi tega bo revolucija? Dej no.

  • Nevidni Človek 18:27 09.marec 2016.

    če ti delodajalec dokaže nepravilnosti pri delu si odpuščen pa če si predsednik sindikata ali pa ne... to s sindikatom nima nobene veze. Prej je še sodno kaznivo.

  • Dolfi 17:10 09.marec 2016.

    Res je bil to mafijski način - oblast nad oblastjo!

  • jakec1575 17:47 09.marec 2016.

    Povsem nepotreben manever in politizacija policije in to v zelo varnostno zahtevnem času. Policisti morajo biti dobro opremljeni. Avtoriteto pa si ne glede na opremo gradijo predvsem sami. Če je sindikalna motivacija samo in samo ta dobrobit naj bo, če ...prikaži več je zadaj neka politika pa zatreti v kali. Ker če je nekdo za lastne interese pripravljen zrtvovati varnost države je nor.

  • Johan Spohan 20:37 09.marec 2016.

    Politkarska banda si pripravlja položaj da bodo nedotakljivi. Po vsem tem cirkusu zaradi nadutega ministra si jih ne bo upal noben policaj ustaviti in kontrolirati. Dali jim bodo pa navodila in delovno obveznost, da naj jebajo navadne državljane.

  • asmas 06:06 10.marec 2016.

    preberi44. členImuniteta sindikalnega zaupnikatt(1) Sindikalni zaupnik zaradi sindikalne dejavnosti uživa imuniteto in še to Imuniteta sindikalnega zaupnika po določbi 40. člena KPLS je zelo široka, saj je v 4. odst. izrecno določeno, da zoper sindikalnega ...prikaži več zaupnika tudi ni mogoče brez soglasja sindikata začeti disciplinskega postopka ali mu znižati osnovne plače oz. plače iz naslova učinkovitosti pod povprečjem zadnjih treh mesecev. V isti določbi je predpisan arbitražni postopek, če sindikat odkloni soglasje. Predvideno je tudi, da sindikat lahko odkloni soglasje, če oceni, da je odločitev delodajalca posledica sindikalne dejavnosti sindikalnega zaupnika. To ne pomeni, da lahko delodajalec sam oceni, da je sindikat neutemeljeno odklonil soglasje. Takšno odločitev mora sprejeti arbitraža.

  • Nevidni Človek 17:10 09.marec 2016.

    Po katerem veljavnem zakonu pa smejo policisti objavljati dogodke in lokacije katerekoli osebe po družabnih omrežjih? Policija in facebook nimata nič skupnega in ne bi smela imeti. Zakaj potem ne uporabljajo kar facebooka za vsesplošno policijsko komunikacijo, če jim že ...prikaži več na omrežju Tetra vsi prisluškujejo in ga je tako težko posodobit, predvsem pa drago. Facebook, posodablja se sam in še zagotavlja absolutno varnost za policijske podatke. Pa policist med delom na Facebook-u? A delavec v tovarni lahko visi na facebooku med službo? HA? Tako, da #Tupi Maros... ne ga srat.

  • izRODEk 21:10 09.marec 2016.

    Končalo se bo z odškodninskimi zahtevki odpuščenih, vrnitev v službo, plačali jim bomo vse plače za nazaj, vmes pa novo zaposlene policiste.Zasebna komunikacija je zasebna komunikacija in jo bo odvetnik policistov izpodbijal kot izločitev dokaza kot razlog za odpust.<br ...prikaži več />Pokvarjeni Koprivnikar je bil ustavljen po pravilih, postopek je bil zakonit. Da je tudi nekaj napihal dokazuje utemeljeni sum, da je bil pod vplivom alkohola.PS: Koliko dogovorjenih ustavljanj je bilo v zadnjih ne vem, 20ih letih,... boste vse te policiste odpustili? Gremo gledat vse Facebook zasebne pogovore policistov? Če lahko pri teh, zakaj ne pri vseh? V čem je razlika? Pa ne pozabiti pregledati še vse SMS-e na vseh telefonih, pa maile, pri Telekomu zahtevati posnetke tel. pogovorov... Kje je meja?

  • Igor Đukanović 22:29 09.marec 2016.

    Ni nujno, da živimo v demokraciji. Če policist gnjavi ministra, jih je takoj sedem na cesti. Če 50 kriminalistov nadleguje opozicijsko poslanko, ki bi morala tačas zastopati svoje volivce na proračunski seji, temu notranja ministrica še ploska. Mimogrede, kdaj bo ...prikaži več bo padla kazenska ovadba zoper domnevno podkupljeno Alenko Bratušek?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.