ok, če bo zlata olimpiska upam da zraven še državno nagrado, glede zamenjave, pa praši tistge novinarja, ki komentira skoke z jelkotom, ta ti bo stresel iz rokava detalje, pri meni so imena in datumi pobegnilitako da v detajle ne… ...prikaži več morem , je pa ostal spomin na lepo gesto., pa še oddaja je bila o skokih, kjer so to prikzal, tako, da sem jest od tam zvedel. sedaj pa lahko še ti..
nekoč je en športnik dal svojo medaljo, ker je bil pošten športniku , ki si jo je zalužil bolj od njega.. kje so časi tisti časi športnega duha.
napiši še kdo je to bil
krucefix kaj dobim ?
medaljo ha ha ha
ok, če bo zlata olimpiska upam da zraven še državno nagrado, glede zamenjave, pa praši tistge novinarja, ki komentira skoke z jelkotom, ta ti bo stresel iz rokava detalje, pri meni so imena in datumi pobegnilitako da v detajle ne… ...prikaži več morem , je pa ostal spomin na lepo gesto., pa še oddaja je bila o skokih, kjer so to prikzal, tako, da sem jest od tam zvedel. sedaj pa lahko še ti..
ni panike,vse v redu
Pero je dobil kazen zarad twitotovih izjav o Taiwanu!!
Hahahahah....haval bobnar53 da nam vsaki dan dokazuješ svojo neizmerno razgledanost in deliš z name svoje znanje. Le kako se ti naj zahvalimo...
No, no... vsega pa verjetno res niso krivi sodniki. Če bi skočil še kakšne pol metra dlje, bi jim pa začepil gobec-sodnikom. Tako pač je.
Sjta ocenjevanje je na vseh tekmah bolj kot ne pristransko v vecino primerih.
Prodane duše si ne zaslužijo olimpijskih kolajn.
Prodane? Zakaj?
Kdo je prodana duša, lahko razložiš Zala?
Prevc, ki je za nekaj cekinov več odšel od Slatnarja. Ko so ga novi gospodarji nagnali, bil je brez rezultatov, se je kot cucek privlekel nazaj.