Slovenija

Kurz pri Janši lobiral za izraelska kibernetska orodja

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pizdamaterina 22:20 21.julij 2026.

Zdaj ko smo razen par dobrih podjetij vse prodali tujcem,smo začeli prodajati še državo Židom.

• Anči 00:13 22.julij 2026.

Ne prodajamo mi države, državo prodajajo veliki 'osvoboditelj' in njegovi....ne najdem nobenega sinonima za njegove volivce, fuj.

• eeee 21:23 21.julij 2026.

Golazen prekleta. Prava dva sta delata biznis z genocidno kriminalno sodrgo. Kriminalci.na.kupu.press

• Jackd 21:42 21.julij 2026.

Genocidno kriminalno sodrgo imaš doma imenuje se levica, po komentarju tudi ti spadaš med njih.

• jakec1575 23:08 21.julij 2026.

eeee ni levica. on je sredica. glede zidovskih nacijev ima pa popolnoma prav. Sto dalje od mene. smrt je prelazna bolest. enkrat v njihovem zepu, za zmeraj v njihovem zepu. so ko ebola. tezko prezivis in tesko se znebis tega ...prikaži več virusa. za njih so vsi nezidi nizja vrsta. bolniki 95% njih. 5% normalnih je premalo za spremembe.

• eeee 23:28 21.julij 2026.

Jackd, ti si en navaden puhloglavi kurčevi imbecil, genocidna kriminalna sodrga. Spizdi mi svinjat kam drugam, pezde na roke narejeni. Pokliči svoje žide, če jih imaš tako rad, in naj te fukajo v rit. To namreč zelo radi počnejo. Ti ...prikaži več boš pa tudi srečen in zadovoljen, da si jim nudil užitke, ne?

• Jernej65 23:00 21.julij 2026.

Okrog našega Udbaša se zbirajo sami lopovi. Z odpadnikom Kurzem, ki so se ga že odpovedali Avstrijci je, plezal. S Kurzem in pomočjo Izraela, bo sedaj pod pretvezo kibernetske varnosti nadziral slehernega Slovenca in uničeval svoje nasprotnike. Diktatura dober dan.

• jakec1575 23:04 21.julij 2026.

najbproba, bo dobil sus v glavo. v sloveniji nikoli ni umrl pravi odpor, je pa res, da ima dolgo vrvico. naj proba diktator.

• tlacan 21:52 21.julij 2026.

Avstrijci se hitro rešijo sluzavih tipov. Pri njih je je korupcija nesprejemljiva pa čeprav gre za predsednika vlade. Se vidi, da nimajo v volilni bazi 1/4 puhloglavcev, ki lopovu in lažnivcu verjamejo, da je poštenjak. Jim pa ne zamerim saj ...prikaži več RKC v Sloveniji dokaj dobro "pere možgane".

• jakec1575 23:02 21.julij 2026.

ko ti izrael nudi kibernetsko varnost si zakljucil. postal si izraelska pudlica.

• maček 21:54 21.julij 2026.

Grdo,zelo grdo.sram me je.

• Anči 00:17 22.julij 2026.

Se pa lepo sliši, da je en kurz obiskal velikega. Bi človek kar rekel, saj drugih razen kurza ne more pričakovat.🤣

• Dieta 00:24 22.julij 2026.

Kadarkoli je omenjen Izrael, dokler ga vodi vojni zločinec, morilec otrok, ki se izogiba Mednarodnemu kazenskemu sodišču, toliko časa me ne zanima nobena novica....

• cigomigo 23:05 21.julij 2026.

pujsa pepa pa nič

• cigomigo 21:38 21.julij 2026.

ti fantje jebejo samo smrdljive komunajzerje, drugače sopa v redu fantje

• tlacan 21:47 21.julij 2026.

Po pisanju bi rekel, da si jim že nastavil rit

• Jernej65 23:02 21.julij 2026.

Cigotina, če bi jebal komunajzarje, bi Udbaški Janez najbolj tanko piskal. Ni ga večjega komunajzarja, kot je Udbaški Janez v Sloveniji tej.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.