Nekje sem slišal (baje za tem stojijo renomirani strokovnjaki)... če imaš FB račun, si avtomatsko zaščiten 63%. Če pa potem vsako jutro poješ še en krožnik čokolina, se pa raven zaščitenosti dvigne na 81%!
kdo sploh pravi , da se je cepila? rabi čas , da se malo odmori, pa da je malo doma, bogsiga vedi zakaj ... al pa predstavlja kakšen vzorec ... manipulacija
ko si enkrat v politki, pozab na to, da te bo sram, tisti, ki že dalj časa sedijo na političnih stolčkih, se ničesar ne sramujejo , torej to ne obstaja ... je pa res tole samo še en manever pred… ...prikaži večd začetkom šolskega leta ... kuhajo novo sranje, samo da še hrvati dobijo svoj zaslužek, potem pa udri ga po siromaku
Če se kdaj srečava brez problema! Ne vem zakaj bi nestrinjanje pri določeni temi vplivalo na kaj takega kot je druženje ob dobri kapljici. Ob taki priložnosti pozabiš na vsa nesoglasja.
najnovejša študija pravi, da je cepivo samo še 30% učinkovito...zbolevajo pa ponovno v večji meri tisti, ki so bili cepljeni oz. po novem se imenujejo CEPCI ob enem pa so te še bolj nevarni kot necepljeni, saj hodijo naokrog in… ...prikaži več trosijo VIRUS nenadzorovano, tako da vse CEPLJENE nujno zapret, ker so največja grožnja epidemiji!....smešno, mislili so da jo bodo rešili, sedaj so jo pa zakuhali sami...4. val pripravi se...in to vse na račun CEPCEV=CEPLJENIH!!!
In kje si našel študijo? Na fejsbuku?
Cel svet se bori s pandemijo, eni pa imate samo nabijanje na vlado. Najboljše se je vdati mazačem pa bomo izplavali zdravi.
ja, seveda cepip se ne, po drugi strani ti bodo pa vsak teden tlačili palčko v nos ... vse javne prireditve že zahtevajo potrdilo, javni uslužbenci vsi na redni test, gostinci, taksisti, frizerji in še kdo ... in slučajno se… ...prikaži več bo zgodil, da bo test pokazal pozitiv, boš pa fasal karanteno, pa doma čepet v tej vročini
malo spreber ta nove odloke , ti rd2 ... sploh ne gre za prireditve, jest tko ne hodimo na vse procesije, ampak zaostroval bodo na vseh področjih ... pa imej vsak teden palčko v noso, če ti to paše
če jo lahko imam skori vsak dan v ušesu, zakaj pa jo ne bi imel še v nosu..edino kar me pri restiranju moti, je to da se ne morem sam, pa so tolk obljubljal. izgubljat čas v vrsti in hodit… ...prikaži več tja na test je še največja težava. saj so že znal naredit, da si pred vhodom v gostilno se lahk testiral. zakaj pa kar naenkrat ni tega. eden je imel test 10€ pa pir zastonj. greš na pir, pa še ljubica te bo vesela, ker si negativen, ko se boš pr njej oglasu.
a ti bi plačal pir + tes kar 10€? ... ja, pošteno , zmagal si ... če ti badžet to dopušča, welcome ... vpraš se kako tisti , ki nimajo in delodajalec plačuje teste, kakšne pritiske bodo doživlal ... ni… ...prikaži več tko enostavno , predvsem bo pa drago in problem se začne ko te nekoga udari po žepu ... "plačaj" ... cel kup obrtnikov! ... moje videnje je tako, da bo še več folka na cesti ... in spet bo država zmagala
Kaj pa preboleli proti cepljenemu z AZ? Kdo je boljše zaščiten in zakaj so preboleli diskriminirani na vsakem koraku, cepljeni pa lahko širijo virus brez obveznosti testiranja? Ta vlada je tako nekonsistentna, da se bo ob nekem momentu sesedla še… ...prikaži več hitreje, kot je padel Afganistan.
edini podatek je.. da je pozitivna na virus. ma mene zanima, kako hudiča so pa to pogruntal ? saj je cepljena, se ji ni treba testirat. zakaj pa potem ta trosi davkoplačevalski denar za teste ? Janez , dej jo… ...prikaži več hitro mal za ta sladke potegn, kaj pa si misli, a bodo zdej namest 60M€ šlo 70M€ za teste, če se bo vsak cepljen minister testiralkar tako počez. ... sam nikjer pa ni podatka tule, da ni dobila v uporabo kakšnega "službenefa golfa"... pa kolk jih je okužla in kolk je na urgenci zarad nje.
Saj razlike tako ni ali dela ali ne. Saj je tako totalno nesposobna za to funkcijo. Saj se pa tako potem zadeve same rešujejo, kot je tudi samo izjavila.
Tisti, ki bo dovolj kmalu sklenil pakt z drugim (zarotniškim) delom zdravstva in izstopil z vrtiljaka norosti 'cepilcev' za vsako ceno ter ponudil Ivermectin ter normalno, lahko le malce 'rezervirano' življenje - bo lahko šel na volitve po rezultat. Nejedrne… ...prikaži večne države sveta nas prehitevajo.
https://medicalupdateonline.com/in-discussion-with/dr-suryakant/
Očitno se je vlada javno cepila s fiziološko razstopino, predstava za naivne ovce.
Na facebooku sem prebral da so cepljeni z destilirano vodo, ki so ji dodali 43% deževnice. Vse strokovno preverjeno na facebooku.
Nekje sem slišal (baje za tem stojijo renomirani strokovnjaki)... če imaš FB račun, si avtomatsko zaščiten 63%. Če pa potem vsako jutro poješ še en krožnik čokolina, se pa raven zaščitenosti dvigne na 81%!
Preverjeno. Če uporabljaš FB na internetu z večjo hitrostjo se zaščita poveča tudi za dodatnih 8,93 %.
True!
kdo sploh pravi , da se je cepila? rabi čas , da se malo odmori, pa da je malo doma, bogsiga vedi zakaj ... al pa predstavlja kakšen vzorec ... manipulacija
Točno . Vlada ne najde prave rešitve za šolarje in sedaj bo Covid krivec . Stara zgodba nesposobnih politikantov . Kako je ni sram ?
ko si enkrat v politki, pozab na to, da te bo sram, tisti, ki že dalj časa sedijo na političnih stolčkih, se ničesar ne sramujejo , torej to ne obstaja ... je pa res tole samo še en manever pred… ...prikaži večd začetkom šolskega leta ... kuhajo novo sranje, samo da še hrvati dobijo svoj zaslužek, potem pa udri ga po siromaku
Leon, saj je napisala da to ne bo vplivalo na njeno delo. Kako te ni sram pisat kako je ni sram ;)
eminenca, ja, prav imaš, komaj čakajo, da se spravijo nate :)))
ne bo uplivalo na njeno delo.. preigravanja variant.. uh kakšno delo, še meni je samo odbranja kar švič teče od nosu
Vseeno v tem času ali služiš ali pa za to dobiš penzijo. Ne mi rečt, da ti po forumih trabunjaš samo ob prostem času ;)
blayo, verjetno pa tebe nekdo plača celo, da si TI tuki in se z mano cel dan ves čas prerekaš.
Da. Veliko.
... dobri staro blayo ... se že poznamo iz prejšnih življenj
blayo, potem pa, k si kar dober kšeft naredu z mano. lahko daš za en glaš terana, ker si ravno Štanjel omenjal.
Če se kdaj srečava brez problema! Ne vem zakaj bi nestrinjanje pri določeni temi vplivalo na kaj takega kot je druženje ob dobri kapljici. Ob taki priložnosti pozabiš na vsa nesoglasja.
hvala za povabilo. ga z veseljem sprejmem. obenem sem pa žalosten, ker je nekdo prilepeil minus tvojemu vabilu.
Končno okužena ...
Vsaj enkrat pozitivna.
najnovejša študija pravi, da je cepivo samo še 30% učinkovito...zbolevajo pa ponovno v večji meri tisti, ki so bili cepljeni oz. po novem se imenujejo CEPCI ob enem pa so te še bolj nevarni kot necepljeni, saj hodijo naokrog in… ...prikaži več trosijo VIRUS nenadzorovano, tako da vse CEPLJENE nujno zapret, ker so največja grožnja epidemiji!....smešno, mislili so da jo bodo rešili, sedaj so jo pa zakuhali sami...4. val pripravi se...in to vse na račun CEPCEV=CEPLJENIH!!!
In kje si našel študijo? Na fejsbuku? Cel svet se bori s pandemijo, eni pa imate samo nabijanje na vlado. Najboljše se je vdati mazačem pa bomo izplavali zdravi.
ja, seveda cepip se ne, po drugi strani ti bodo pa vsak teden tlačili palčko v nos ... vse javne prireditve že zahtevajo potrdilo, javni uslužbenci vsi na redni test, gostinci, taksisti, frizerji in še kdo ... in slučajno se… ...prikaži več bo zgodil, da bo test pokazal pozitiv, boš pa fasal karanteno, pa doma čepet v tej vročini
Če si doma si vsaj na hladnem.
eminenca verjetno boš umrl, če boš zgrešil kakšno javno prireditev. .
malo spreber ta nove odloke , ti rd2 ... sploh ne gre za prireditve, jest tko ne hodimo na vse procesije, ampak zaostroval bodo na vseh področjih ... pa imej vsak teden palčko v noso, če ti to paše
če jo lahko imam skori vsak dan v ušesu, zakaj pa jo ne bi imel še v nosu..edino kar me pri restiranju moti, je to da se ne morem sam, pa so tolk obljubljal. izgubljat čas v vrsti in hodit… ...prikaži več tja na test je še največja težava. saj so že znal naredit, da si pred vhodom v gostilno se lahk testiral. zakaj pa kar naenkrat ni tega. eden je imel test 10€ pa pir zastonj. greš na pir, pa še ljubica te bo vesela, ker si negativen, ko se boš pr njej oglasu.
a ti bi plačal pir + tes kar 10€? ... ja, pošteno , zmagal si ... če ti badžet to dopušča, welcome ... vpraš se kako tisti , ki nimajo in delodajalec plačuje teste, kakšne pritiske bodo doživlal ... ni… ...prikaži več tko enostavno , predvsem bo pa drago in problem se začne ko te nekoga udari po žepu ... "plačaj" ... cel kup obrtnikov! ... moje videnje je tako, da bo še več folka na cesti ... in spet bo država zmagala
Kaj pa preboleli proti cepljenemu z AZ? Kdo je boljše zaščiten in zakaj so preboleli diskriminirani na vsakem koraku, cepljeni pa lahko širijo virus brez obveznosti testiranja? Ta vlada je tako nekonsistentna, da se bo ob nekem momentu sesedla še… ...prikaži več hitreje, kot je padel Afganistan.
Preboleli so lahko bolje, slabše ali enako zaščiteni kot cepljeni. Od kod ti ideja da so preboleli diskriminirani?
Preboleli so diskriminirani, ker velja samo 6 mesecev in je za večino "potrdilo" že poteklo.
Saj po tem se lahko cepijo (en odmerek) ali testirajo. Varianta pa je tudi, da še enkrat zbolijo...
Ja, zakaj pa se potem cepljene ne cepi na vsakih 6 mesecev? Eni očitno nimate drugega dela, kot da hodite na testiranja in cepljenja.
Tako so se pač odločili. Prebolelost ti velja kot en šus cepiva. Ni pa rečeno da se to v prihodnje ne bo še 10x spremenilo.
Eni so se tako "pač" odločili. Drugi pa se "pač" s tem ne strinjajo in si lahko zato ta prvi svoja cepiva vtaknejo v rit...
Hja, potem se pa testiraj, ane, pa je zadeva rešena.
Ja a se ni cepila ali cepivo ne deluje...??
Daj preberi. Razen če ne znaš...
To mi delaj miška ! ! ! In zakaj že naj bi se mi cepili ? ? ? HOČEMO , DA GRE MORILEC VEČ KOT 4000 SLOVENCEV KALIMERO - DOMOV.
Zato da ne zboliš ali pa imaš kvečjemu lažji potek bolezni.
Sej on je doma. Dobro bi pa bilo, da bi ti šel končno domov, pa tam delal neumnosti!
saj cepljeni nevedoč največ okužb prenašajo okoli ,ne pa testirani,ki vedo če so ali niso ouženi...glavno da se cepijo in veselo okol skačejo
Kuzla.
edini podatek je.. da je pozitivna na virus. ma mene zanima, kako hudiča so pa to pogruntal ? saj je cepljena, se ji ni treba testirat. zakaj pa potem ta trosi davkoplačevalski denar za teste ? Janez , dej jo… ...prikaži več hitro mal za ta sladke potegn, kaj pa si misli, a bodo zdej namest 60M€ šlo 70M€ za teste, če se bo vsak cepljen minister testiralkar tako počez. ... sam nikjer pa ni podatka tule, da ni dobila v uporabo kakšnega "službenefa golfa"... pa kolk jih je okužla in kolk je na urgenci zarad nje.
Saj razlike tako ni ali dela ali ne. Saj je tako totalno nesposobna za to funkcijo. Saj se pa tako potem zadeve same rešujejo, kot je tudi samo izjavila.
Tisti, ki bo dovolj kmalu sklenil pakt z drugim (zarotniškim) delom zdravstva in izstopil z vrtiljaka norosti 'cepilcev' za vsako ceno ter ponudil Ivermectin ter normalno, lahko le malce 'rezervirano' življenje - bo lahko šel na volitve po rezultat. Nejedrne… ...prikaži večne države sveta nas prehitevajo. https://medicalupdateonline.com/in-discussion-with/dr-suryakant/
Moje misli in molitve so z virusom ...
Tudi ti nisi imun. Upam, da se ti takrat ne uresničijo želje!
glej, prehlad ni še nobenega ubil. Pa saj je 2x cepljena, kaj te muči katoliban?