Slovenija
25 ogledov

Lačni Jože in pokvarjen namaz

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:11 12.april 2012.

    Pyzda Kocijančič,ti pa si model za kozlat,a se ti zavedaš,da vsi teli prostovoljci pri RK,Karitasu vse tole počnejo iz skrbi za druge in ne tko,kot ti,ki si hotu svojo babico zarad par ojrotov pustit stradat,si jo rajš vozu na Karitas,kjer ...prikaži več je zastonj in ne v Mercator ali Špar,kjer je treba plačat.Po drugi strani pa telih par prostovoljcev ne more vsak paket pregledat in probat, če je kaj narobe,kanede?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:07 12.april 2012.

    Ti Kocijanćić,če bi mel kaj rad svojo babico bi ji ti kupu prehrambene izdelke,ne pa,da si jo pošiljal na Karitas,samo zato,da si ti prišparal par ojrotov.U glavnem zarad par ojrotov,si bil pripravljen svojo babico izstradat do smrti,lahko te je sram v dno duše!!

  • Alex Kocijancic 12:28 13.april 2012.

    no dej ti primitivc en.. verjetno ti možgan ne potegne tolk delč da bi dojel da sm bil takrat star 13 let in nism mel sluzbe.. ha? sicer pa to če je šla na Karitas ne pomeni, da ji nismo ...prikaži več pomagal po najboljših močeh. sej od tistga crapa itak ne bi mogla preživet. A si ti tut na Karitasu k se tolk buniš?

  • Alex Kocijancic 12:30 13.april 2012.

    so bili dnevi ko sem bil tudi sam lačen.. pa sm pač še enkrat več delu, da sm mel za jest. tko da hecn..najbolj se bunite tisti ki verjetno sploh še niste bli v situaciji..

  • halal 13:45 14.april 2012.

    majku mu nehvaležno... zdaj pa bo še zbirčn,tepa naj si kupi namaz, PODJETNIK!!!!

  • McBobo 12:05 14.april 2012.

    Lej, ne verjamem ti. Če bi bil zares lačen, bi vse sprejel, kar bi ti dali, na datum sploh nebi gledal, ker nebi imel časa ampak bi prej v usta dal in jedel.

  • gggg 11:43 12.april 2012.

    Skorajda vsa hrana, ki je pakirana v konzervah (vključno z veliko namazi) ima rok uporabe samo iz zakonskih razlogov, dejansko pa imajo skorajda neomejen rok uporabe (zagotovo pa je rok precej daljši od tistega natisnjenega). Žal iz sestavka zgoraj ni ...prikaži več razvidno za kakšen konkreten namaz gre.Če hrana samo malo spremeni barvo ali strukturo še ne pomeni, da je neužitna.

  • Alex Kocijancic 13:54 12.april 2012.

    Evo zdej bom pa jst neki povedu. Moja babica je bila nekoč v stiski in se je obrnila na Karitas. Ko sm jst vidu kaj je blo vse notr- stvari ki so ble tik pred potekom roka. se pravi bi ...prikaži več mogu človek ki živi iz rok v usta v parih dnevih al pa enem tednu porabit vso moko, drobtine, testenine itd. In ne me jebat s takimi.. da se nekdo spravlja na Rdeči križ. Jst gospodu čist verjamem, ker tiste parkrat k je šla moja babi po te stvari so ble notr redko stvari ki bi jih dejansko lahko prišparal za kako krizo. edin olje ni blo nikol pred rokom. vse ostalo je blo tm tm. Po tem k sm tole vidu. Ma nikol več ne doniram enga centa v to leglo kriminala k se dogaja nad revnimi..

  • McBobo 16:01 12.april 2012.

    Jaz pa upam, da ti ne bo nobeden pomagal, ko boš zares lačen, ti nehvaleža r.i.t. Zares lačen človek nebi gledal na datum, ampak bi se zanašal na svoje organoleptične čute. In bil za vsak dar hvaležen.

  • McBobo 16:09 12.april 2012.

    Pa zdej kocič ti bom jaz nekaj povedal. Tudi jaz imam v familiji človeka, ki je bil ampak zares lačen, pa si tega ni upal povedati. Ko sem to zvedel, sem mu iz lastne zaloge takoj dal olje, moko, riž, ...prikaži več špagete... In jaz vem, kaj je to pristni hvaležni nasmeh, ko je darove prejel. Potem sem ga pa še na RK zapeljal in rekel, da naj ga ne bo sram prejeti paketa. In ga je sicer nezaupljivo pa toliko z večjo hvaležnostjo sprejel.

  • McBobo 16:11 12.april 2012.

    In takelim nehvaležnim jožkotom bi jaz še mal "gorenjskega šnopčka" zastonj dal.

  • JackD 11:15 12.april 2012.

    Če je hrana dobro zaprta, tudi par mesecev čez rok uporabnosti ni problem. Sicer pa; podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Potem se pa vprašaš, če taki res potrebujejo hrano, ali le izkoriščajo sistem

  • mirko 11:17 12.april 2012.

    Sam sem bil priča, ko mi je gospa pokazala riž in ribano testo, katerega je dobila na rdečem križu in je bil originalno zapakiran, poleg riža in ribanega testa so bili tudi majhni črvički. Za rok trajanja pa ne vem, ...prikaži več ker nisem pogledal.

  • gggg 11:40 12.april 2012.

    Podobna pakiranja (s črvički in/ali žuželkami) se dobi tudi v Mercatorjih, Sparih, Lidlih ipd. To je bolj problem proizvajalca oziroma tistega ki pakira hrano, kot pa tistega, ki hrano brezplačno deli.

  • Urša Zupan 11:57 12.april 2012.

    tudi ljudje, ki so brez denarja in hrane, si zaslužijo in želijo užitno hrano, ne pokvarjene! Tu nikakor ne gre za izkoriščanje. Malo premisli, preden objaviš takšne neprimerne opazke.

  • KOJAK 11:58 12.april 2012.

    Ja pejt nekam no... Pa bi nesel nazaj in dobil nekaj drugega, najbolje je pljuvat po Rdečem križu v medijih ... POKVARJEN ČLOVEK DO AMENA.

  • Alex Kocijancic 13:55 12.april 2012.

    čaki mal ti razvajena rit.me zanima kako bi ti cvilil ko bi dobil v dar nekaj kaj dejansko ne moreš pojest in dejansko nimaš denarja da bi si kupil novo. ne mi rečt da se ti ne bi zdel zamal. ...prikaži več veš kok druzin revnih zivi na ta račun? kolk otrokov k niso nič krivi? sej z polno ritjo je najlažje srat. jst hvala bogu še nism bil v taki situacii če pa kdaj bom pa resnično upam da mi ne bo pomagal kakšen takle k si ti..

  • privat 11:28 20.maj 2012.

    tukaj se gre za to da vas oblastniki delajo in imajo za bedake!! Hrana po potečenem roku je zakonito neustrezna za prehrano ljudi ...vse drugo bi morala fašistična oblast preganjati in kaznovati tako resno ,da jim taka ideja nikoli več ...prikaži več ne pride na um....samo vemo kaj je fašizem...1.laži,2.kradi,3.zastrupljaj,4.ubijaj.....no manjka še ubijaj kar pa seveda ni daleč...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.