Glede na delo, ki ga opravla sodnik in s kakšno klientelo ima opravka, je kakšna zmerljivka še najman kar se lahko zgodi. Je to opravičljivo? Naj sodijo sodniki!!!
Absurd je že, da so morali sodniki o tem razpravljati ! Še večji absurd pa je da so ga oprostili. Čisto po Kalimerovsko. Sedaj je odprt lov na izrazoslovje. O Kovačiču pa ne bi razpravljal, ker ni vreden besede.
Torek. Sodnici lahko rečeš prasica na 24. ur me je moderator brisal ker sem ponovil, da so se novinarji avtokastrirali? Prebral na Mladini in ni nihče brisal. Torej to je naša svoboda govora. Ali novinarji niso javne osebe. Pa še žalil jih nisem!
leonardo👍čudna merila, so pa jih enakopravnosti polna usta. Ne se čudit, da postajamo popolnoma razdvojena družba, ki jo pravna stroka vzdržuje in podpira.
Bebave ustavne sodnike moti samo to, da so žabe začele regljati sedem dni prezgodaj kot prejšnje leto, upam, da bo v novi sestavi US naslednji mesec tudi Matjaž Nemec.
najprej naj tile sodniki pošljejo svoje mnenje na vlado in koalicijo.. kje tisti predlog zakona o kaznovanju ljudstva pri izražanju svojega mnenja o predstavnikih oblasti ? in drugič kdo je predstavnik ljudstva . predsednik gasilskega društva ? policaj ? župan… ...prikaži večn ali tajnica župana ?
V tem prispevku o državljanu K, je aktivizem na tem forumu dosegel višek primitivizma in plačanega, prikletnega maloumja. Uboga politika, ki takšno aktivnost potrebuje za promocijo svoje ideologije po evangelijo JJ in Noriškega kraljestva.
Laž je postala 'nova normalnost'. Resnicoljubi so zarotniki in kot taki družbeno nevarni oz nezaželjeni. Ker smo volilci sami to hoteli. Ah, seveda, le kaj je v tem slabega? Saj prav dobro živimo, pravi JJ, razdeljujoč še zadnje judeževe denarce… ...prikaži večrce iz EU tiskarne. Kot da bi želel na vso moč pomagati levici ustvariti njej ljubo okolje sockomunizma oz. primernih pogojev za mahanje s tujim k....m po koprivah....
Je torej res, da je njihov? Razvoj dogodkov žal kaže točno to.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Odlično. Kdaj bo prasica Bratušek vrnila ukradeno milijardo? Debelo prasico Niko Kovač je menda tudi Mcdonalds Slovenija izbral za svojo Slovenko leta. Prasica je pojedla največ big macov.
Daj fajči, probaj to napisati na 24 ur. Mene brišejo že za slovenske pregovore, ki jih niso še nikoli slišali. Mogoče pa bodo dovolili takšen vulgaren zapis za Gospo Bratušek pa gospoda Janša pa ne! Sicer pa, danes boš imel… ...prikaži več gotovo lep dan, ko si se spraznil?
Potem so takšni in podobni izrazi iz živalskega sveta dovoljeni za poslance , policaje ,zdravnike ,ki so javne osebe ...
Da. In tudi za idiote tvoje sorte.
Kiha_👎👎🖕🖕🖕prosim, da prenehaš s provociranjem in žaljenjem!
Glede na delo, ki ga opravla sodnik in s kakšno klientelo ima opravka, je kakšna zmerljivka še najman kar se lahko zgodi. Je to opravičljivo? Naj sodijo sodniki!!!
Absurd je že, da so morali sodniki o tem razpravljati ! Še večji absurd pa je da so ga oprostili. Čisto po Kalimerovsko. Sedaj je odprt lov na izrazoslovje. O Kovačiču pa ne bi razpravljal, ker ni vreden besede.
Sporoči, ko boš prilezlo iz sodnicine riti.
Ti pa res ne moreš biti nihče drug kot Kovačič, saj takšnega besednega zaklada normalen človek sploh ne obvlada.
Fanja_Tajon Orgazme lahko doživljaš samo še do 24 aprila. Potem pa lahko Kalimerotu...
Se pravi jih lahko zdaj brez problemov zmerjamo. To mi delaj
Pa, a so zaslužni česa drugega ??
Torek. Sodnici lahko rečeš prasica na 24. ur me je moderator brisal ker sem ponovil, da so se novinarji avtokastrirali? Prebral na Mladini in ni nihče brisal. Torej to je naša svoboda govora. Ali novinarji niso javne osebe. Pa še žalil jih nisem!
leonardo👍čudna merila, so pa jih enakopravnosti polna usta. Ne se čudit, da postajamo popolnoma razdvojena družba, ki jo pravna stroka vzdržuje in podpira.
Bebave ustavne sodnike moti samo to, da so žabe začele regljati sedem dni prezgodaj kot prejšnje leto, upam, da bo v novi sestavi US naslednji mesec tudi Matjaž Nemec.
Kaj potem on ? Stari prasec ?
NE ! Ker ni nikomur sodil- sodnik je prašačnik
Leon, nedorečena znanost, tako kot pri kapibara, a barka je odplula.
najprej naj tile sodniki pošljejo svoje mnenje na vlado in koalicijo.. kje tisti predlog zakona o kaznovanju ljudstva pri izražanju svojega mnenja o predstavnikih oblasti ? in drugič kdo je predstavnik ljudstva . predsednik gasilskega društva ? policaj ? župan… ...prikaži večn ali tajnica župana ?
Petkovi kolesarji niso ljudstvo.
kiha zate res niso. tako kot za menn tale vlada ni vlada ampak..p.....
petkovi kolesarj so ljudstvo, samo očitno ne za vas, ki priznavate samo istomisleče državljane
Preberite knjigo Nespodobni odvetnik ...biografija Petra Čeferina .
A to piše o sebi, Roku, Aleksandru ali o vseh treh?
Preberite !
100% je pisana odvetniško pristransko ! - saj jo je spisal ćefernović... jo bodem pa prebral.. !!
Za vse nepismene obstaja GLASOVNA VERZIJA knjige .
Leon, ta knjiga in pisec sta vredna državne podpore, pravzaprav medaljo na področju pola pismoste, kapiš.
@leo one- glasovna/ pismena nima teže med slepimi gluhinimi.. Jo je treba posodobiti !!
V tem prispevku o državljanu K, je aktivizem na tem forumu dosegel višek primitivizma in plačanega, prikletnega maloumja. Uboga politika, ki takšno aktivnost potrebuje za promocijo svoje ideologije po evangelijo JJ in Noriškega kraljestva.
politike torej lahko zmerjamo s prasci, tatovi, kriminalci in podobno
Laž je postala 'nova normalnost'. Resnicoljubi so zarotniki in kot taki družbeno nevarni oz nezaželjeni. Ker smo volilci sami to hoteli. Ah, seveda, le kaj je v tem slabega? Saj prav dobro živimo, pravi JJ, razdeljujoč še zadnje judeževe denarce… ...prikaži večrce iz EU tiskarne. Kot da bi želel na vso moč pomagati levici ustvariti njej ljubo okolje sockomunizma oz. primernih pogojev za mahanje s tujim k....m po koprivah.... Je torej res, da je njihov? Razvoj dogodkov žal kaže točno to.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Masleša? Dajte, no!
Odlično. Kdaj bo prasica Bratušek vrnila ukradeno milijardo? Debelo prasico Niko Kovač je menda tudi Mcdonalds Slovenija izbral za svojo Slovenko leta. Prasica je pojedla največ big macov.
Daj fajči, probaj to napisati na 24 ur. Mene brišejo že za slovenske pregovore, ki jih niso še nikoli slišali. Mogoče pa bodo dovolili takšen vulgaren zapis za Gospo Bratušek pa gospoda Janša pa ne! Sicer pa, danes boš imel… ...prikaži več gotovo lep dan, ko si se spraznil?
za gospoda ......
Prasec Masleša je že pokazal pravo diplomo in pravosodni izpit?
RETARDIRANEC
Leon, to je pa prehudo. Prašič je vseeno pametnejši od retardiranca...
Kaj pa svinjska polovica ?
že zdavnaj. samo ne tebi, ker nisi noben faktor