Sej lepo piše: Lastnik gozda lahko sicer na svojem nabere dnevno tudi več kot 2 kilograma kostanja, ker ne gre za rekreativno nabiranje obiskovalcev gozda.
Hipotetično lahko lastnik KOSTANJEVEGA GOZDA -NASADA le tega goji in normalno je, da bo le tega prepovedal nabirati. Tudi v nasade jabolk ne morete vstopiti. S kakršnjim koli obvestilom , da pa v mešanem gozdu ne dovoli pobiranja kostanja ,… ...prikaži več, pa reskira da bo ostal brez kostanja in še gozda !
Moj gozd, moja drevesa, moje gobe...Ampak naberem lahko le 2. kg drugače dobim kazen???Adijo pamet
neumnost, v svojem gozdu bom nabiral kolikor hočem
SLO ima res urejeno zakonodajo v piko. Nič ni prepuščeno naključju. (banana država)
Sej lepo piše: Lastnik gozda lahko sicer na svojem nabere dnevno tudi več kot 2 kilograma kostanja, ker ne gre za rekreativno nabiranje obiskovalcev gozda.
OPOZORILO ! Prepovedujem na mojem zemljišču drugim vdihavati moj zrak. Predvsem to velja za predstavnike oblasti.
Hipotetično lahko lastnik KOSTANJEVEGA GOZDA -NASADA le tega goji in normalno je, da bo le tega prepovedal nabirati. Tudi v nasade jabolk ne morete vstopiti. S kakršnjim koli obvestilom , da pa v mešanem gozdu ne dovoli pobiranja kostanja ,… ...prikaži več, pa reskira da bo ostal brez kostanja in še gozda !
seprav lahko inšpektor zahteva potrdilo da je to res tvoja parcela gozda? ....saj drugače nemoreš dokazati da si samo rekreativni nabiralec ;)