Natova invazija na kogarkoli ne cista neumnost. Razen seveda napada na Irak, Libijo, Afganistan,... tko ene 50 izjem. Kako to, da so vrli pravicniki v vseh teh primerih nekak pozabili na uvajanje sankcij, prepoved medijev ala CNN in zaplembe premozenja,… ...prikaži več je vprasanje za klinicne psihiatre. Pa dobrodosli v norem novem svetovnem redu velikega vodje Karla Schwaba&Co.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Američani naivno mislijo, da lahko mešajo drek v Evropi, ker ga v ZDA ne bodo vohali.. Ampak se krepko motijo....
Zažgimo ta svet, itak nam je humanost tuja, sočutja se očitno bojimo, o višjih vrednotah ne želimo niti slišat...banda egocentrična!
Natova invazija na kogarkoli ne cista neumnost. Razen seveda napada na Irak, Libijo, Afganistan,... tko ene 50 izjem. Kako to, da so vrli pravicniki v vseh teh primerih nekak pozabili na uvajanje sankcij, prepoved medijev ala CNN in zaplembe premozenja,… ...prikaži več je vprasanje za klinicne psihiatre. Pa dobrodosli v norem novem svetovnem redu velikega vodje Karla Schwaba&Co.
OLADI.
Kreten!
Če ena raketa pde na London ne bo nič slabega,. Nihče ne bi reagiral.
Že sam pogled Lavrova je tako srhljiv, da bi z njim lahko ubijal.
Lavrov bo mislil, da so zarometi zasvetili pri afnanju za televizijo,..... ampak, to neeee bodo zarometi!!!
Čakam kdo bo lavrovu prvi polizu rit,od tistih ko se skrivate za tipkovnico,pa navijate za 3 ww!?
To so prišleki iz Male Srbije, ki ne znajo nič! Ampak ruska rit jim tako lepo diši, da si ne morejo pomagat ;-)
Toma,če ti ni kaj prav,se poberi v Ustašijo,Češko...,al pa Iran.
Mali propagandni ustašek imenovan Toma.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎