Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo

Lažne izjave nadzornika in izvajalca, ponarejena dokumentacija, a goljufija se ni izšla

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 09:21 18.februar 2026.

Lopovi vsepovsod.fuj.

• Optimist11 08:34 18.februar 2026.

Sem bral to "prošnjo" za slikanje na FB. Čisto izigravanje sistema , kar so mu komentatorji jasno povedali. Kazni za take kršitelje bi morale biti višje, da človek ne bi niti pomislil na izigravanje sistema.

• Nevica 11:15 18.februar 2026.

Pa ne pod golobom, ki to sam počne ves čas - pa še sistem si prireja, da ima lažje delo....

• Skias 08:17 20.februar 2026.

Sliko preprosto prelepiš z vodnim žigom!

Garancija 09:06 18.februar 2026.

Večina nadzornikov dela od doma

Leon 08:26 18.februar 2026.

Nadzorniki in inšpektorji ....o čem govorimo ?

• Nevica 11:14 18.februar 2026.

O nadzornikih, ki so zakonsko predpisani in inšpektorjih, ki načeloma delajo kot se jim zdi ali pa slučajno zahteva Tina!

• vojko19 11:57 18.februar 2026.

Denar sveta vladar!!

• McBobo 12:04 18.februar 2026.

O golobovih rabotah

• McBobo 12:03 18.februar 2026.

Temu se reče živela sloboda.

• McBobo 12:05 18.februar 2026.

Mentor mu je pa masleni.

• marko794 07:19 18.februar 2026.

Žal se subvencije ne izplačajo,ker ti potem povišajo vrednost hiše in vse plačaš z dodanimi davki.

• Nevica 11:12 18.februar 2026.

Oh, če Golob ni problem, ki je pokazal že dva različna (ista) računa z dopusta pri prijatelju GENI podjetja na Ugljanu? Ne vem zakaj bi se sekirali? Nategovanje in druge lopovščine so VLADNO DOVOLJENE!

• McBobo 12:07 18.februar 2026.

Mentor mu je pa masleni nebroj diplomant.

• Ender 22:55 18.februar 2026.

Kako sem srečen ko gledam goluba v vladni palači ,, ampak ko bi vedeli kako me srce boli ob dejstvu da bo golub izgubio volitve,, Jaz ga bom volil,,,, veste golub ni tako slab, ampak slabi so njegovi kompanjoni i ...prikaži veči i v v koaliciji npr mesečniki ki in zaradi njih bo izgubil volitve in zopet bomo imeli Janeza Janšo in Mahnič bo komandant ICE, ki bo migrante lifrala ven iz naše lepe Slovenije,, Kaj naj storim

• indigoclaribel 19:24 19.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži več nekaj kilogramov:.- https://nub.ro/iems

• bobubob 09:46 18.februar 2026.

Vsa ta kolobocija z dokumentacijo pa včasih stane več, kot dobiš. Sploh če upoštevaš, kaj vse moraš v bajto vgraditi za to, da boš ustrezen, potem pa vse to tudi vzdrževati, nadzorovati...ko pa zmanjka elektrike (npr potres, žled, diverzija) - ...prikaži več pa si ne moreš odpreti vrtnih vrat ali si skuhati čaja. Kje sta šele klima in gretje bajte...

• Nevica 11:18 18.februar 2026.

Kar so ljudje izvolili, to so dobili: POD Golobom še eno morje dodatnih komplikacij, ker je moral zaposliti 4000 dodatnih volivcev! Davkoplačevalci jih pa plačujejo! Živel golob in propadanje Slovenije! Še milijon komplikacij prosim!

• Skias 08:21 20.februar 2026.

Nevica, hudič je, da ne glede na to katere voliš vsi so enaki samo glumijo kako jim je mar. Ljudi rabijo samo za dan volitev potem nas pa več ni!

• Skias 08:28 20.februar 2026.

Več ali manj so vse te subvencije norca delanje! Se spomnim, da se je govorilo 10 let nazaj, ko so naši imeli in še vedno imamo tako do 25% investicije sklad povrne samo močno dvomim v to! Skratka v Nemčiji ...prikaži več so dajali za eko prijazne nove gradnje 75% subvencije! Pa pri nas če bi do česa takega prišlo bi ljudje hoteli iz foušije skuriti tiste, ki bi to dobili! Drugače bi pa bilo ogromno novogradenj po teh eko standardih! Sicer pa naši raje kot pridni otroci čim več denarja vračajo nazaj...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.