Slovenija
16329 ogledov

"Verjetno smo šele na začetku, ne na koncu četrtega vala."

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lluckyss 05:56 27.november 2021.

Cepiva slabo ali delno sploh ne delujejo proti Delti, na ta novi virus pa absolutno ne !!! Kako ta Tramp torej lahko izreče takšno neumnost...Sem prvi za cepljenje, če bi cepivo preprečevalo širjenje okužb ali ščitilo pred Covid -19 boleznijo.....Ker ...prikaži več tega cepivo ne izpolnjuje, je NORO zahtevati od ljudi, da se cepijo in to celo obvezno...Poleg tega s cepivom za katerega ne jamči nihče..Me zanima kako bo cepljenje obvezno in hkrati prostovoljno ?! ..Butalci na kvadrat...

• kapibara 07:34 28.november 2021.

Toti zvarek NI cepivo za Kovid.. Prej za vse kaj drugega

• jakec1575 22:58 26.november 2021.

Poglejte vse izjave Trampuza za nazaj in dejanske dogodke. Zadel ni za Slovenijo niti enkrat

• jakec1575 22:56 26.november 2021.

A upa Jerala razmisljati o tem, da so cepiva odgovorna za te nove mutacije? Ker virus pac skusa prezivet. Neverjetno, kaj so permutacije zmozne, brez mozganov, brez celic. Virus, ki ubije svoje razmozevanje(japonska) pac ne bo izrinil juznoafricana. Cepivo je ...prikaži več nekaj mesecna zascita. Zdravila so edini odgovor

• pravičnik77 07:44 27.november 2021.

ddjte nehat farbat ljudi, prosim vas. poln (da ne rečem kaj) vas imamo, samo nakladate in lažete, mediji pa pumpate narod in ljudi vsakodnevno spravljate v slabo voljo..

• Dusan12 09:45 27.november 2021.

Mediji pumpajo narod, po naročilu levičarjev, so iz istega gnezda

jate 07:30 27.november 2021.

ma ja seveda kako da ne...ja ja strah pred nigro sev,hahaha

Leon 08:09 27.november 2021.

Milijardni zaslužki farmacije so ustvarili nov pojav zaslužkarstva - farmprostituiranje .

• Dusan12 09:43 27.november 2021.

Ti si že tako odjebal, ni ti povratka, pa s zavedaš, da smo te nekateri spregledali, Želiš da objaviva tvoje pravo ime, a Leončk bistri sokec

• Thomas_Brown 15:19 27.november 2021.

Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

• Dusan12 09:40 27.november 2021.

Tudi danes kaže na zelo dobre novice. Pakdo je tu nor, vsak dan nas jebete z istim naslovom, pičke sifilizirane

• rd2dmk2 09:23 27.november 2021.

minister za bolezen janez P. pred kamerami podučuje kako je cepivo varno in učinkovito in neškodljivo in vabi vse v cepljenje. potem gre pa na dežurstvo v UKC. in minister ne izjavi pogumno : "jest sem polno cepljen. sem zavarovan ...prikaži večvan in odporen na virus, ne rabim zaščitne opreme virus se me ogne na 2metra in samo 2x kihnem pa je konc okužbe." v resnici pa reva mevžasta cepljena in zaščitena se obleče v rokavice, maske halje kombinezoni in skafandre. zdej vidite, kaj varuje prot virusu..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.