Svet

Jedrsko orožje tako blizu Slovenije? Sodna odločitev sprožila burne odzive

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2025 07:38 29.julij 2026.

Pa saj to ni res....berem komentarje in folk je prfuknjen. Kako lahko mislite, da je prisotnost jedrskega orožja v naši bližini nevarna, če je prav očitno obratno!? Glejte malo rusko nacionalno TV, na kateri pozivajo k bombardiranju Evrope z jedrskim ...prikaži več orožjem! In kako se lahko takšno biombardirtanje prepreči? Z lezenjem v rit Putinu gotovo ne! Jedrski napad preprečiš le z jedrskim orožjem usmerjenim v napadalca!

• mph2 09:50 29.julij 2026.

@clovek2025, ti pa daš besedi bit prfuknjen čisto neko novo dimenzijo.

Človek2025 12:36 29.julij 2026.

Ja, MPH, še ena kratica iz treh črk, ki se začne na "M" in označuje prfuknjenost se nanaša točno na to, o čemer govorim: "MAD" - "Mutual Assured Destruction". To je edini razlog, zaradi katerega smo ti, jaz in vsi ...prikaži več na tem portalu še živi, sicer bi na nas že zdavnaj padla jesdrska bomba.

Človek2025 12:39 29.julij 2026.

EDINI način, da Putinu preprečimo napad z jedrskim orožjem, je ta, da vanj uperimo naše lastno jedrsko orožje in mu GROZIMO z povračilnim napadom. To je EDINI način, da ostanemo v prihodnosti živi. Ne obstaja protiletalska obramba ali moledovanje pri ...prikaži več Putinu, ki nas lahko reši pred ruskim jedrskim napadom.

Garancija 07:44 29.julij 2026.

Putin bi že zdavnaj zravnal evropo z vodikovo bombo,ampak ve,da se to ne izplača,ker potem se tudi njemu zaključi gospodarstvo,so pa itak postali osovraženi za 150 let

• Kmodri_ 13:09 29.julij 2026.

Še eno rabimo v.... Sloveniji!

CarZelenski 07:50 29.julij 2026.

Slovenija se lahko pred jedrskim napadom ubrani le na en sam način! Sploh nimamo druge variante! Edina obramba pred jedskim napadom so jedrske rakete, ki bodo napadalca za njegov napad takoj kaznovale! Mislim, da je vsem jasno, da si jedrskega ...prikaži več orožja Slovenija sama ne more privoščiti. Torej je članstvo v NATO paktu nujno za našo obrambo!

• oneh 23:18 28.julij 2026.

Bolj varni smo, pri tistem jedrskem orožju blizu nas, kot pa pri onem daleč od nas. To orožje blizu nas ne bo nihče vrgel na nas, saj bi nastradal tudi sam. Če pa je daleč stran, pa tega strahu ni. ...prikaži več Da pa bi od daleč ciljali jedrsko orožje blizu nas?! No ja, tega se lahko boji le levak, saj je zgolj bedak. Preden bodo rakete priletele do Aviana bodo te jedrske konice že dolgo na poti proti ciljem RuSSkih komufašistov.

• mph2 07:42 29.julij 2026.

Res ne vem kje ste bili desnuharji, ko so delili pamet. Pa kakšna ti je to logika? Prva tarča napadov bi bila vse oporišča od kjer lahko poletijo jedrske konice. Nobenega razloga ni tja poslat Armageddon kjer tega ni.

• berka333 23:41 28.julij 2026.

Ko tako ljubiš NATO NACiSTE pojdi potem v Ukrajino na front in se bori za židovskega narkomana Zelenskega! COVID-19 🐑🐏🐑😷😷😷💉💉💉☠️☠️☠️

• slavauk22 06:28 29.julij 2026.

pojdi ti branit putano če ti tako všeč :D saj rabi znova nove vojake ker jih nima

• slovenski3 13:17 29.julij 2026.

Nam ne grozi nevarnost od atomskega orožja, temve od post komunističnih levičarjev, za katerimi še trava ne raste.

eeee 23:37 28.julij 2026.

Samo desnuharski izmečki lahko navijajo za to, da imamo 100 km stran skladišče atomskih. Ampak pri njih je to razumljivo, saj gre za retardirance z umsko kapaciteto vinske mušice

• oneh 00:07 29.julij 2026.

Tudi sam bi bil zagrenjen, če bi bila umska kapaciteta vinske mušice zame nedosegljiv ideal. Bi pa vseeno bil neizmerno hvaležen Bogu, da me ni kaznoval še bolj in bi me naredil za levaka. Saj ni večjega bedaka od levaka.

eeee 00:20 29.julij 2026.

Lol, kaksen imbecil si ti. 🤣🤣🤣🤣 Točno sem vedel, da bos zacel lajat. Hov hov, bevsk bevsk. Samo da je pes milijonkrat bolj inteligenten od tebe, ti bedni črv. Vidis, kaksen drek ste kurcevi desnuhi, enistavno ne morete, da ne ...prikaži več bi srali. Jaz sem videl tvoje smetenje, pa se namenoma nisem vtaknil vanj. Ti pa ne moreš, da ne bi. In zato je tako, kot je. Ne da se z vami govnom sobivat. Se bo treba prestet enkrat za vselej. Potolči golazen in nafilat jame z vami. Potem bo mir. Ti si prvi kandidat.

eeee 00:28 29.julij 2026.

Ne pozabi, ti bedni kup dreka, da je nas jebeno več. Nikar si ne umišljaj, da si boga zagrabil za jajca, če ste s prevaro dobili volitve. To še zdaleč ne pokaže, kako majhni in neznatni ste v resnici. Boste ...prikaži več pa to ugotovili, ko bo zares pocilo. Takrat te bo minilo veselje do otresanja gobca.

• atamama 06:39 29.julij 2026.

Hojla, kaj bi lahko isto povedali z izbranim besednjakom?

CarZelenski 07:46 29.julij 2026.

Desnuhar si ti eeee! Samo desnuharji navijajo za skrajnega desničarja Putina in njegovo fundamentalistično zalego v Iranu!

eeee 09:36 29.julij 2026.

Samo bot ni sposoben ugotoviti, da v mojem postu ni ene besede o putinu niti o iranu. Hvala, bot, lepo si pokazal da si fejk profil, ki objavlja računalniško generirano smetenje. Vprašanje za opico, ki stoji za botom in temi ...prikaži več 30+ fejk profili: a to scrapebox uporabljaš?

eeee 10:53 29.julij 2026.

Atamama, moj prvi komentar je nekoliko predelano smetenje tega zmeneta ki se je prvi oglasil. Me je zanimalo, ce bo lajal. In je res. Dejansko je samo pokazal, zakaj ne bo miru, dokler se ta drek ne počisti za vselej. ...prikaži več Ker si oni sobivanje predstavljajo samo tako, da je po njihovo. Šolski primer mahnicevske delitve duhov.

• Naklonsky 18:20 29.julij 2026.

Umirite se malo, levi-desni! Gremo lepo po vrsti: Dokazano je, da se levi kar naprej borite za neke svoje pravice in kar naprej vas nekdo IZKORIŠČA, delo vam ne diši, vsi bi bili umetniki, nevladniki in ne vem kaj še ...prikaži več - bi pa "imeli" vse živo! Dejstvo je, da NIKOLI ni nekdo, ki ima manj pameti oziroma soli v glavi izkoriščal pametnega. Torej?!

eeee 18:29 29.julij 2026.

Če povzamem: mantra o izkoriščanju levih s strani desnih je larifari, saj so desni preneumni, da bi lahko izkoriščali leve.

CarZelenski 14:32 30.julij 2026.

Torej po tvoji logiki eeee: levi izkoriščajo desne!? In ti si levi z naci zastavo v profilu?! In s to naci zastavo kličeš zalaznika, naj sankcionira druge uporabnike? Ti res nisi pri tapravi. Pojdi nazaj na posebni oddelek na Polju, ...prikaži več ker tja spadaš in si nevaren za okolico.

eeee 14:51 30.julij 2026.

Na UI generirano smetenje bota s 30+ profili ne odgovarjam. Boli pa trola kot hudič, ko je razkrinkan. Obnasa se točno po vzorcu. Ampak trol je preglup, da bi to poštekal, bot kot bot pa itak ve samo to, kar ...prikaži več mu das vedeti. No, dolgo ne bo več svinjal.

CarZelenski 07:45 31.julij 2026.

Boli tebe, ker sem te razkrinkal, da si brez tablet nevaren za okolico! Pojdi v naravo se nadihat svežega zraka in pusti nas odrasle, da se resno pogovarjamo o temi, ki je pomembna za svet in naše mesto v njem.

eeee 07:54 31.julij 2026.

Na UI generirano smetenje bota s 30+ profili ne odgovarjam. Boli pa trola kot hudič, ko je razkrinkan. Obnasa se točno po vzorcu. Ampak trol je preglup, da bi to poštekal, bot kot bot pa itak ve samo to, kar ...prikaži več mu das vedeti. No, dolgo ne bo več svinjal.

eeee 08:01 31.julij 2026.

Trol je prišel na šiht. 2 smetenja njegovih profilov v razniku par minut. Kako predvidljivo. Kateri bo naslednji? Vremebo? Govno2025? FukrajinskaZguba? SkavaFukrajini? Mogoče luckyss_1, Putinček, CCCP....?

eeee 08:02 31.julij 2026.

Grog? UmetnaNeinteligenca? Mojca17, Broz?

• bobubob 03:43 29.julij 2026.

Če se z volkovi družiš, z njimi tudi tuliš. In bežiš, ko lovci pripravijo pogon...včasih pa si tudi ustreljen....Živeli Bruselj, NATO in USA, naši novodobni nadomestki Beograda,JLA in SZ, kajti brez gospodarjev Slovenci ne znamo živeti.

• slavauk22 06:30 29.julij 2026.

kaj pa ima tako majhna državca slovenija da bi lahko živela brez gopodarja morda nafto?? mi ckrneno v enem dnevu če nimamo gospodarja

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.