Ja res ne vem,kje oz.pri katerem članku naj komentiram tisto,kar mi trenutno leži na jeziku. Slovenci se že vso zgodovino najraje ukvarjamo s tujimi problemi in težavami naših(katerih že pač) sosedov,svoje pa le s težavo vidimo oz.jih pač ne želimo… ...prikaži več videti.
Pa kaj je narobe z nami?Že pogled na osvojene olimpijske kolajne pove vse.Pa saj smo vendar narod zimskih športov.Vsak m2 domovine je na današnji dan prekrit s snegom.Kje so torej kolajne?!?Ena srebro,pa še tista ni povsem naša,če se razumemo.
Poleg bahanja še nagrada.
Ja res ne vem,kje oz.pri katerem članku naj komentiram tisto,kar mi trenutno leži na jeziku. Slovenci se že vso zgodovino najraje ukvarjamo s tujimi problemi in težavami naših(katerih že pač) sosedov,svoje pa le s težavo vidimo oz.jih pač ne želimo… ...prikaži več videti. Pa kaj je narobe z nami?Že pogled na osvojene olimpijske kolajne pove vse.Pa saj smo vendar narod zimskih športov.Vsak m2 domovine je na današnji dan prekrit s snegom.Kje so torej kolajne?!?Ena srebro,pa še tista ni povsem naša,če se razumemo.