Popotnik

Let odpovedan, ker se otrok ni hotel pripeti

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:31 10.avgust 2026.

kaksna neumnost. nekaj 100 tisoc eurov izgubljenih posredno. mulcu se z ducktapeom zagrozi, se bo tud avtist sam privezal. v sziji se to ne bi moglo zgoditi. ofpovedan let zaradi derišta

Bozo53 10:45 10.avgust 2026.

A bi lahko prevedel tale "umotvor"??

• DasAuto 11:34 10.avgust 2026.

Permisivna vzgoja pa to... mulcu bi primazal eno vzgojno in ga pripel, pa bi bil mir...samo kaj, ko bi večina snemala in bi potem cel splet norel, da je nekdo nasilen nad otrokom, da pa le ta ni vzgojen, tega ...prikaži več nikogar ne bi brigalo...

• maček 13:47 10.avgust 2026.

Pankrt

• lucas18 09:56 10.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense @ gmail com..

• tandjan 12:02 10.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.