Koliko je pri nas vseh inšpektorjev?me zanima
predvsem koliko jih je poštenih nepodkupljivih
Vsakogar lahko kupiš, vprašanje je višina kupnine.
Kdo preverja integriteto inšpektorjev in njihove bančne račune ?
Res je,ker komaj kaj najdejo,to je kaplja v morje vse skup
Pobrali bi lahko 100 x več, če bi delali pošteno. Ni dvoma.
Ali se je kdo vprašal koliko je od teh inšpekcijskih pregledov zadeva delavce migrante in koliko delavce, državljane Slovenije?
Ne me basat! Inšpektorji, pa resno delo? Ravno danes sem se vrnil iz Posavja. Kerinov grm. Na črno, na tuji zemlji. In tako zadnjih 40-50 let. In kja so inšpekcije? Kje je pravna država?
Saj ne vem... ali naj grem runklastemu sosedu podret zdivjane ciprese.... Da mi ne bo kdo iz kolesariata presodil dela na črno....
Daj mu orodje in mu kaži, kako se dela.
Če pa ne more hodit....
Država rabi peneze, zato vsi inkasanti v akcijo. Če hočete božičnico država zahteva rezultate.
A je kdo pregledal zadevo v pernatem mocvirskem foglezu!?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Koliko je pri nas vseh inšpektorjev?me zanima
predvsem koliko jih je poštenih nepodkupljivih
Vsakogar lahko kupiš, vprašanje je višina kupnine.
Kdo preverja integriteto inšpektorjev in njihove bančne račune ?
Res je,ker komaj kaj najdejo,to je kaplja v morje vse skup
Pobrali bi lahko 100 x več, če bi delali pošteno. Ni dvoma.
Ali se je kdo vprašal koliko je od teh inšpekcijskih pregledov zadeva delavce migrante in koliko delavce, državljane Slovenije?
Ne me basat! Inšpektorji, pa resno delo? Ravno danes sem se vrnil iz Posavja. Kerinov grm. Na črno, na tuji zemlji. In tako zadnjih 40-50 let. In kja so inšpekcije? Kje je pravna država?
Saj ne vem... ali naj grem runklastemu sosedu podret zdivjane ciprese.... Da mi ne bo kdo iz kolesariata presodil dela na črno....
Daj mu orodje in mu kaži, kako se dela.
Če pa ne more hodit....
Država rabi peneze, zato vsi inkasanti v akcijo. Če hočete božičnico država zahteva rezultate.
A je kdo pregledal zadevo v pernatem mocvirskem foglezu!?