A tej še vedno ni posijalo, da ne bo nič z njenim petjem in da se bo nekaj drugega potrebno lotiti, če bo hotela jesti? Podarjena zmaga majhnemu simpatičnemu otroku na slabi kopiji nekega tretjerazrednega tekmovanja v organizaciji rumene TV… ...prikaži več hiše, ki je v tujini že zdavnaj pozabljeno in s katero se šlepa, ni ravno neka referenca.
"Res mi je všeč ta K-pop idol, ki sem ga spoznala dvakrat. ???? Kako.lahko človeka spoznaš dvakrat? Po moji logiki ga spoznaš enkrat, drugič ga srečaš. Znanca, ker sta se že enkrat spoznala..🤮🤮🤮🤮
BMK! Je pa res, da je za njo bolje vse kot koliba iz blata iz katere je iz bih lačna in bosa prigmizala v Slovenijo! Migrantki daš prst, takoj zagrabi roko! AfD že ve!
Tale zmazek od članka je pa takšen, da bi avtorico morali takoj odpustiti! Otrok v tretjem razredu bi napisal boljšega! Žurnal, kam ste pa padli s kvaliteto???
Še ena kokoš...
Kako je to izpostavljanje postalo "moderno" 🙄 Ona pa je to mirno "prenašala" in sedaj so vsi drugi "krivi" 😩 Vse za reklamo z izgovorom na moralo 🤐
A tej še vedno ni posijalo, da ne bo nič z njenim petjem in da se bo nekaj drugega potrebno lotiti, če bo hotela jesti? Podarjena zmaga majhnemu simpatičnemu otroku na slabi kopiji nekega tretjerazrednega tekmovanja v organizaciji rumene TV… ...prikaži več hiše, ki je v tujini že zdavnaj pozabljeno in s katero se šlepa, ni ravno neka referenca.
To vse spada zraven!
Kolk je pa ta pametna! Naj se raje loti dela.
Janša pravi...v proizvodnjo...
Zlorabljala jo je kvečjemu njena lastna mati, ki jo je sedemletno porinila v šovbiznis. Za slavo in predvsem denar.
Heh. Ziher ji je kdaj rekel, da naj se ne obnaša kot idiot, in kot prava profesionalna žrtev, zdej joka da je bila žrtev zlorabe.
Cmera, A mi vsi ostali pa sploh ne obstajamo? Moja izkusnja je ravno obratna! Zenske manipulirajo!
Zmeraj bilo in zmeraj bo, velikokrat pri vsem tem sodelujejo tudi ženske. Pri nas je to tipični primer Maraya
OBUP vseh OBUPOV, vsi KUDUZOVIĆI!!!!!
"Res mi je všeč ta K-pop idol, ki sem ga spoznala dvakrat. ???? Kako.lahko človeka spoznaš dvakrat? Po moji logiki ga spoznaš enkrat, drugič ga srečaš. Znanca, ker sta se že enkrat spoznala..🤮🤮🤮🤮
BMK! Je pa res, da je za njo bolje vse kot koliba iz blata iz katere je iz bih lačna in bosa prigmizala v Slovenijo! Migrantki daš prst, takoj zagrabi roko! AfD že ve!
WTF???!!!
Tale zmazek od članka je pa takšen, da bi avtorico morali takoj odpustiti! Otrok v tretjem razredu bi napisal boljšega! Žurnal, kam ste pa padli s kvaliteto???
Za slavo je treba dat vsakemu,pol jim je pa žal,ko denarja zmanjka,pač glupe kokoške
Ona je taspodna
Ti si pa tatumast.