SPLOH PA NI ČUDNO DA JE TAK BEBEC ŠE SAM,KAKO SE PA OBNAŠA....JA NORA MORE BIT ŽENSKA DA SE ZBUDI POLEG TAKEGA TELEBANA.KAR SAM NAJ DRGNE PLEH GOVEDAR....PUNCE PEJTE VEN,FANTOV JE NA PRETEK PA TAKIH DA JIM TA KMET NE SEŽE DO KOLEN,,,
Saj niso prišle zato da bi našle fanta vsaj večina, ampak zaradi šova. Po A.H.F. bodo potem vse znane Slovenke. No ona Bosanka ko tank mogoče res išče, težko se kdo na tak tank spravi. Pa tudi ti vprašanje koliko… ...prikaži več iščejo žensko, nekaj jih v šovu sigurno zaradi reklame. Ona dva šminkerska smrkavca sigurno.
SPLOH PA NI ČUDNO DA JE TAK BEBEC ŠE SAM,KAKO SE PA OBNAŠA....JA NORA MORE BIT ŽENSKA DA SE ZBUDI POLEG TAKEGA TELEBANA.KAR SAM NAJ DRGNE PLEH GOVEDAR....PUNCE PEJTE VEN,FANTOV JE NA PRETEK PA TAKIH DA JIM TA KMET NE SEŽE DO KOLEN,,,
govedo te je povrglo...
Saj niso prišle zato da bi našle fanta vsaj večina, ampak zaradi šova. Po A.H.F. bodo potem vse znane Slovenke. No ona Bosanka ko tank mogoče res išče, težko se kdo na tak tank spravi. Pa tudi ti vprašanje koliko… ...prikaži več iščejo žensko, nekaj jih v šovu sigurno zaradi reklame. Ona dva šminkerska smrkavca sigurno.
Mizimazi po tvojem komentarju se vidi kdo je tebe povrgel!
@leonardo....sisaj mi ga....
Ne skrbi me top, da je nekdo izjavil kaj takega, bolj me to, da toliko ljudi gleda te neumnosti.
Oddaje ne gledam, sem si pa ogledala ta posnetek. Kaj je meni padlo v oči? To, da poba ne spoštuje žensk.
ti si pa res ena OVCA...
Popoln prostak! Ne razumem, da lahko ženska izbere takšnega človeka!
Janez, če je tvoja "normalna" še ne pomeni, da so vse. Idioti in prostaki(nje) obstajajo na obeh straneh...
Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top