Svet

Ljubitelji zrezkov, pozor: V Evropo prihaja več mesa, ki ga štejejo med najboljšega na svetu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 09:31 24.marec 2026.

Ko začneš meso mešati s politiko dobiš tak sporazum.... ki je zelo dober za kmete. Ne bo jim treba od začetka klati doma, bodo samo poceni kupovali, ko pa bo ponudnik videl, da doma ni nič, nam bo zasolil ceno. ...prikaži več To so vrhunski dogovori EU komisije...... Da podkrepijo svojo težo dodajo varnost? Pa kdo je nor, da bo verjel? Morda je samo eden izmed tajnih členov koliko v gotovini, v žep, druge ''nevarnosti'' ni videti......

• Toma 13:49 24.marec 2026.

Prvi se je v meso vmešal posrani Golobček, ki je hotel, da kobiljeglava diktira Slovencem kaj bomo jedli!

• Toma 10:56 24.marec 2026.

Kaj pa klokančki? Letos sem že spekel par kosov iz Lidla ;-) Če bodo cenejši, bom še kakšnega!

• munja 11:03 24.marec 2026.

Ne bom ga kupoval, kmetje so v bližini, tako da ni panike.

• Toma 13:53 24.marec 2026.

Jaz pa rad tu in tam probam še kaj novega. Nisem kot orangutan (se opravičujem simpatičnim opicam), da bi jedel samo pico in hamburger!

NickMason. 14:51 24.marec 2026.

probat že,kot ukrajinsko meso,ki je v spin recimo,hvala bogu za domače rejce,kupujem slovensko ,vsaj poznam človeka ,ne pa tisoče km stran ,kot da bomo res kaj boljše dobili,nazadnje smo kot jedci odpadkov,ki jih drugi nočejo.

• munja 17:55 24.marec 2026.

Jaz pic in hamburgerjev ne jem, pojem pa rad dober golaž iz bočnika in kakšen dober svinjski zrezek, dobro pečenko, seveda od kmeta, ki ga poznam in mu včasih tudi pomagam pri delu.

• Dieta 10:23 24.marec 2026.

Dumbu stisniti fakiča.

• Idioti 10:49 25.marec 2026.

Jedel sem ovce iz Nove Zelandije , praktično ni razlike med Dalmatinskim in Zelandskim. Tudi ovce iz AUS morajo biti kvalitetne , težko pa verjamem , da bo prišla govedina od dol na naše SLO mize. Je - bo predraga !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.