Slovenija

Ljubljančani odločajo o parkiranju, udeležba za zdaj presenetljivo nizka

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pierre 14:19 12.julij 2026.

Naj ga plača Janša!

Leon 14:27 12.julij 2026.

Janševci so s svojo maloumnostjo poizkusili nagajati Jankoviću ...kar se je pokazalo kot udarec Janši za njegov poizkus spremembe zakona o volitvah .

• Dieta 18:48 12.julij 2026.

Janša se povsod spušča v rušenje kar se mu ne klanja. Janša je Dumb za Slovenijo

• FUCKYOU 20:53 12.julij 2026.

Eni še sanjate Janšo, kako vam doma gospodari.

• groffriedrich 23:26 12.julij 2026.

Če bi bil gospod Jankovič res tako zanič župan,nebi bil župan niti eno leto.Ljubljančani dobro vedo,koga so volili in ga bodo še.Ima pa svoje napake,seveda.Naj prvi vrže kamen tisti,ki je brez napak.Desničarjo bi nametali kamnov za celo avtocestno omrežje,tako brez napak so.

• groffriedrich 23:29 12.julij 2026.

Tisočkrat bolj sposoben je,kot Kangler,ki so ga mariborčani odpikali in je odpadel,kot "usran golob".Pa ne Robert,da ne bo pomote.Robert je zmagal,odpadel pa zaradi volilne prevare stoletja.

• bobubob 16:03 12.julij 2026.

Dokler mene ne boli moja lastna rit, mu jo lahko sosedu zaradi mene tudi odrežejo. Danes ti, jutri pa sem lahko na vrsti jaz - eh, to je pa za Ljubljanćane že marsovska matematika. Jankovića za dosmrtnega žepana Ljubljane ali ...prikaži večali pa celo za predsednika RS(Republike Srpske, ups, Slovenije) ? Referendum bi zagotovo uspel! Jihaaa....

• Dieta 18:46 12.julij 2026.

Kako hudo Janša sovraži Jankovića !!! Najprej je SDS pozival h glasovanju, zdaj po popoldanski katastrofalni udeležbi, pa si obupani !!! "Bodo Ljubljančani pustili, da jih Janković spremeni v osebni bankomat? Čas za oddajo glasu imajo še do 19. ure

• dd 14:30 12.julij 2026.

Zakaj bi ga moral plačati Janša? Jankovič naj ga plača.

• FUCKYOU 20:55 12.julij 2026.

Ljubljančani, zgleda, da te zadovoljni s tem župančkom. Potem pa ga kar imejte in njegove nedokončane projekte in plačujte naprej 10% v njegov žep.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.