Magazin /magazin/vip
99 ogledov

Ljubosumna na plesalko, ki je omrežila Branka?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oseba_ 15:29 27.marec 2013.

a dejansko kdo gleda to "oddajo " !?

• stela 07:36 26.marec 2013.

Matr sta bedna....naj to uredita "doma"

• kurt 08:01 26.marec 2013.

ma ne razumete vi heca,saj se pa morajo malo zezati..kkakšna oddaja pa bi to bila če bi bili žiranti smrtno resni..to kar se pa plete med njima pa je njuna stvar...

• kapuhs 08:08 26.marec 2013.

Točno tko, in zato ker nas ne zanima kaj masta, naj to počneta doma. Ampak je že prav, tudi v operi je že čas da kdo nadomesti to voščeno lutko... Jaz že vem, kaj sledi po koncu te oddaje.

• allstarr111 08:21 26.marec 2013.

Zanima me kaj ANA ki ni samo lepa ampak tudi simpatična vidi na Branku Č. Možakar je puščoba.

• Branko Brzin 08:28 26.marec 2013.

Ana ,super žirantka si, še boljša balerina,Vzemi si čas za smeh,to je glasba duše. simpatija moja.

• zic 08:31 26.marec 2013.

ha ha ha, saj ne morem verjet, tile pisunčki so res po eni strani face, k glih nimajo kaj pisat si pa svoj lav stori zmilsijo....ha ha ha...lahko pa nadaljujete niz grimmovih pravljic, vam bodo otroci hvaležni...

• kapuhs 09:05 26.marec 2013.

Čupakabramiš zelo spomne na tistga ruskega špijona, ko so ga z radiacijo nafilal... Obadva sta plešasta na slikah.

• mph 08:48 26.marec 2013.

Ta oddaja je postala totalna beda zaradi norih menjav za kdo ve katere osebne interese. Letos sem se odločil bojkotirat gledanje in jih poznam še par. Če pa že ne bojkotirajo, pa jim je letos totalka brez veze s to ...prikaži več ekipo. Menda sta edino nova pomožna voditelja še kar zabavna.

• 1111 15:43 26.marec 2013.

ta oddaja je bila beda od zmerom !! ...to sploh ni talent show...to je "show" program, ki ima vsakih 7-9 minut reklame...v nekaterih džavah to jemljejo drugače...žirija? ...dva, ki se božata in gledata, kot, da se bosta dala zdaj, zdaj ...prikaži več na mizo in eno pizdavo jokajoče revše...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.