"se večkrat vprašam, zakaj mi, Slovenke in Slovenci, ki smo na tem svetu številčno tako majhni, ne zmoremo s skupnimi močmi stopiti korak naprej, v prihodnost." zato ker se potem naši politiki ne bi mogli deliti na leve/desne, ampak bi… ...prikaži več se morali ukvarjati s prihodnjostjo....
naj mi nekdo odgovori na tole vprašanje : kako se lahko zbere 4 milijone eurov za otroka, ki je bolan, ne more se sodržavljanu, ki dela cel mesec pošteno in pridno izplačat plačo, ki mu gre ?
"Volk dlako menja, značaja nikoli." Enkrat Janšistka, vedno Janšistka!!! Začutila je priložnost in se začela prilizovati sredini in levici. Nebi me čudilo, če je Janezovo kukavičje jajce!
Začelo se je na TR3 z napadom na Janšo, naslednji dan je že bila v vseh rdečih cajtengih kot najbolj prilagodljiva sodelavka na desni. Seveda v korist rdečih tovarišev. Zdaj je že prva po priljubljenosti v Sloveniji, kar je čista… ...prikaži več neumnost. Sam forum 571 jo fura naprej. Sam krščanski demokrati ne bodo šli še enkrat na led. Pač volite jo VI levičarji.
Aktivisti popljuvajo vsakogar, ki reče in misli drugače kot njihov pokvarjeni ideolog. Najprej v evangeliju /twitterju/ potem na Nori24tv...potem je to hrana za aktiviste po forumih. Bedna je ta avtokracija !
"se večkrat vprašam, zakaj mi, Slovenke in Slovenci, ki smo na tem svetu številčno tako majhni, ne zmoremo s skupnimi močmi stopiti korak naprej, v prihodnost." zato ker se potem naši politiki ne bi mogli deliti na leve/desne, ampak bi… ...prikaži več se morali ukvarjati s prihodnjostjo....
Ljudmila,tako bo po vsem svetu,ne samo v naši državi.
No ja, dama ni ravno neki cvet inteligence. Ponavadi takšne primerke narod nagradi.
naj mi nekdo odgovori na tole vprašanje : kako se lahko zbere 4 milijone eurov za otroka, ki je bolan, ne more se sodržavljanu, ki dela cel mesec pošteno in pridno izplačat plačo, ki mu gre ?
Ko bi pa poznal še zakulisno zgodbo tega zbiranja, bi pa še kar delat/ dihat nehal..
Ljudmila je v zameno za službo v Bruslju predala stranko Janševem janičarju Toninu . Vsi izgovori in jamranje ne opravičuje dejanja .
Afna farska še včeraj si pela drugačne psalme
Upam da bo Slovenija končno postala država za Slovence ne za lenuharje in ljudi ki jih bi bilo treba lustrirat že pred 30- imi leti
Tako kot mi sedanji, nastradamo zaradi naših prednikov..
Ljudmila razmišlja, kot mati in ženska, šele nato kot politik. Nisem njen zagovornik, a cenim njeno razmišljanje, poštenje in pokončno držo.
Moravški smrad
Sranje Enderjevo,pejd spat.
Upam ,da si svoje otroke že dala iz svinjaka v civilizacijo
Ljudmila ob poštenem in delavnem človeku kisene obrača povetru in prilizuje pokvarjenim levakom morilcem lastnega naroda.
"Volk dlako menja, značaja nikoli." Enkrat Janšistka, vedno Janšistka!!! Začutila je priložnost in se začela prilizovati sredini in levici. Nebi me čudilo, če je Janezovo kukavičje jajce!
ni. gospa je odrasla v veliko punco. te pa se ne podrejajo gargamelu.
Jakec16/66,tako kot ti,ki si odrasel v veliko punco.🏳️🌈
Pri tebi, bo odločala večina, tako,da ne boš pri koritu,
A to misliš večino od 20% volilnega telesa, ki se udeleži volitev, ali večino zblojenih petkovih kolesarjev??
Večna mantra, aktivistov svečkarjev.
Začelo se je na TR3 z napadom na Janšo, naslednji dan je že bila v vseh rdečih cajtengih kot najbolj prilagodljiva sodelavka na desni. Seveda v korist rdečih tovarišev. Zdaj je že prva po priljubljenosti v Sloveniji, kar je čista… ...prikaži več neumnost. Sam forum 571 jo fura naprej. Sam krščanski demokrati ne bodo šli še enkrat na led. Pač volite jo VI levičarji.
Klerikalci, kar imejte jo!
Aktivisti popljuvajo vsakogar, ki reče in misli drugače kot njihov pokvarjeni ideolog. Najprej v evangeliju /twitterju/ potem na Nori24tv...potem je to hrana za aktiviste po forumih. Bedna je ta avtokracija !
Janšata in njegove najbolj boli da so na desni taki ki jih ne ubogajo