Ja problem pa je ugotovit in dokazat koliko je bilo ustvarjenega in koliko prinešenega. Takrat še ni bilo predporočnih pogodb zato se je Zmago zavaroval z darilno pogodbo ampak mu zgleda ni uspelo. Naša sodišča pač, brez komentarja...
leta ne vem enkrat po 91 ko so bile neke volitve, in je Zmago kandidiral, sem v pogovoru tko s kolegom, reku faq, ma Zmago bi kar bil ane ? Kva ti misliš ? KOlega zelo premožen je skor pošizil,… ...prikaži večil, je reku pa kva si ti čist čiv čiv al kva, pa ta bi nas popalil da za burek neb ostalo, in se je izkazalo, prvo zbirke, knige, slike in potem nekaj let mir, nakar spet potrditev kakega zakona, potrditev proračuna, potrditev gospe MILINAR
Pa se človk zamisli ???
Saj imaš prav, ampak - si Slovenec ali nisi??? Če si Slovenec, piši v slovenskem jeziku, ne pa v spakedranščini. Če ne gre, pa obstajajo tečaji osnov slovenskega jezika.
Dost ceneje te pride da greš v kupleraj pa si svoboden in nobenega problema v dobrem in slabem dokler naju s..t ne loči.
Izgleda,da ga bo prevelika ljubezen drago stala.....
Premoženje ustvarjeno v zakonski zvezi gre vedno na pol, razen če je v predporočni pogodbi zapisana drugače.
Ja problem pa je ugotovit in dokazat koliko je bilo ustvarjenega in koliko prinešenega. Takrat še ni bilo predporočnih pogodb zato se je Zmago zavaroval z darilno pogodbo ampak mu zgleda ni uspelo. Naša sodišča pač, brez komentarja...
Ljubezen nam je vsem v pogubo! I.Tavčar
Ritonja
hahaha...en pregovor pravi... tako kot je prišlo, tako bo tudi šlo... in pika..
brište, brište....dolg naute....
leta ne vem enkrat po 91 ko so bile neke volitve, in je Zmago kandidiral, sem v pogovoru tko s kolegom, reku faq, ma Zmago bi kar bil ane ? Kva ti misliš ? KOlega zelo premožen je skor pošizil,… ...prikaži večil, je reku pa kva si ti čist čiv čiv al kva, pa ta bi nas popalil da za burek neb ostalo, in se je izkazalo, prvo zbirke, knige, slike in potem nekaj let mir, nakar spet potrditev kakega zakona, potrditev proračuna, potrditev gospe MILINAR Pa se človk zamisli ???
ZGLEDA ima RESNIČNO CENIK, celo sam je to povedal in to javno.
Saj imaš prav, ampak - si Slovenec ali nisi??? Če si Slovenec, piši v slovenskem jeziku, ne pa v spakedranščini. Če ne gre, pa obstajajo tečaji osnov slovenskega jezika.
če bi pisal pravopisno, bi me udarila omejitev znakov, zato mal okrajšav da lahko drugje več poveš :)