P***a, ste težki s tem nabijanjem. 4 dni že šprudlate to štorijo. What's next? Preroške besede od njene mame, 5. dan od njenga fotra, 6. dan od njegove mame, 7. dan odnjegovga fotra, 8. dan....
No, ja. Menda sta 20 let zdržala skupaj. To ni malo. Ljudje se tudi ločijo. OK. Ampak iz tega delat štorijo 4 dni zapored? In nič ne kaže, da bodo nehali. To je tisto, kar gre meni na q****. OK,… ...prikaži več sta se ločila. Big deal. Par vrstic in gremo dalje. Ne pa v nedogled nabijat.
P***a, ste težki s tem nabijanjem. 4 dni že šprudlate to štorijo. What's next? Preroške besede od njene mame, 5. dan od njenga fotra, 6. dan od njegove mame, 7. dan odnjegovga fotra, 8. dan....
Vsaka bejbika najde svojega princa ! Če šele po 20 letih ugotoviš , da ni pravi si trapa !
No, ja. Menda sta 20 let zdržala skupaj. To ni malo. Ljudje se tudi ločijo. OK. Ampak iz tega delat štorijo 4 dni zapored? In nič ne kaže, da bodo nehali. To je tisto, kar gre meni na q****. OK,… ...prikaži več sta se ločila. Big deal. Par vrstic in gremo dalje. Ne pa v nedogled nabijat.
Landero ,kaj si sejala zdaj žanješ. Obup kao pevka.
Meni so všeč lepe in neumne. Lepe, da so meni všeč in neumne, da sem jaz njim všeč....
Pa KOGA vse to briga, da mi je znati???? To so zasebne zadeve za med 4 stene!!!!!!!
Zdaj pa že enkrat nehajte s tem, koga to sploh briga!!
kaj zdaj kdo je koga pustil oz.prevaral,ali dal predlog za ločitev sigurno ne oba hkrati v isti sekundi...najbež je tretja oseba vmes.
Se prav je prosta..
Krivda je v ženski lenobi. Če bi mu ga potegnila, da bi obrnil oči, bi bil doma ko cucek.
Naslednji ....