Slovenija
49 ogledov

Lokalne volitve so velik biznis

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 19:40 03.oktober 2014.

    Predvidevam, da stranki najbolj znanega politika-zapornika to ni problem, SMC tudi poka od denarja po šivih glede na elito v njej, ... pa še za katere bi se našlo, nekatere stranke pa zbirajo prostovoljne prispevke, da lahko sploh plakate izdelajo. ...prikaži več Drugače pa se strinjam.

  • q.snail 12:40 03.oktober 2014.

    Se pravi gospod Lubej bi da davkoplačevalci financirajo še blodnje teh loserjev po televiziji? Ali pa bi kot v komunizmu zahteval da privatne postaje zastonj predvajajo njihove nebuloze? Kaj bo naslednji korak? Henkel za enakomerno čistočo gat prebivalcev Slovenije zahteva, ...prikaži več da se njihove reklame financirajo iz proračuna, da bojo vsi vsaj minimalno obveščeni kako dobro opere najnovejši prašek?

  • wester62 19:28 03.oktober 2014.

    sramota. ko eni nimajo kaj za jesti in to zaradi takih kot so ti kandidati in še drugih, pa se ti seronje zajebavajo z narodom ,z takimi nezasluženimi zaslužki. vse te zadeve morajo biti brezplačne in pika. zares je čas ...prikaži več da se jih vse nažene in tudi onih v parlamentu. barabe

  • tomaz 13:10 03.oktober 2014.

    Novinarji pa res najdete temo...vsaka TV hiša mora imeti v skaldu z zakonom objavljena pravila oglaševanja in cenik storitev. V samem pravilniku je določeno, koliko ima posamezni kansdidat brezplačnega prostora za splošno informiranost in koliko je tistega dodatnega plačljivega oglaševanja. ...prikaži večja. Kandidat ima predvidena sredstva za ta namen in pravilno je, da se stroški neke storitve tudi pokrijejo. Vedeti morate, da lokalne in regionalne TV hiše niso financirane iz proračuna in da morajo s prodajo svojih storitev pokrivati kompletno produkcijo in s tem tudi preživeti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.