Temu se reče pedofilmarija ! Ko te nihče več ne opazi ,pač posiljuješ javnost s svojimi otroki.
Nekatere mamice iz RTV klana to počno tudi s svojimi odraslimi otroki ! Ula .....................
Ta zenska je meni bila od nekdaj grda.Preveliki zobje nametani v usta,cudna celjust,pa se skili.Ima pa se za neko modno strokovnjakinjo,dejansko pa ima prazno glavo,pravega znanja nima.Na kateri ulici so jo nasli in izbezljali ven,mi ni jasno.Nobene karizme ali lepote… ...prikaži več ne premore.Antipaticna.
hvala... prav res si ne predstavljam življenja brez te slike...
Temu se reče pedofilmarija ! Ko te nihče več ne opazi ,pač posiljuješ javnost s svojimi otroki. Nekatere mamice iz RTV klana to počno tudi s svojimi odraslimi otroki ! Ula .....................
Ta zenska je meni bila od nekdaj grda.Preveliki zobje nametani v usta,cudna celjust,pa se skili.Ima pa se za neko modno strokovnjakinjo,dejansko pa ima prazno glavo,pravega znanja nima.Na kateri ulici so jo nasli in izbezljali ven,mi ni jasno.Nobene karizme ali lepote… ...prikaži več ne premore.Antipaticna.