Šport /sport/kosarka
21349 ogledov

S prstom pokazal na Dončića: "Prenehaj že enkrat s tem!"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 13:36 15.maj 2024.

    Jap, Luka tudi meni gre že konkretno na organ s tem neprestanim jokanjem. To ni za gledat. 100+ kg ded in se tako obnaša? Za nekaj časa je bil dober (verjetno ker so zmagovali), zdaj pa spet, drama queen na ...prikaži več polno... Če misli igrat naj igra, če ne pa na klop!

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 14:48 15.maj 2024.

      Sodniki so imeli celo posvet kaj naj piskajo pri pokrivanju Dončiča...S tem so priznali, da imajo dvojna merila..Kajti, če bi pisali vse prekrške ob njegovih prodorih bi metal na tekmo po 30 prostih metov...Saj stroka in drugi igralci priznavajo, da ...prikaži veča ga je brez osebne skoraj nemogoče ustaviti... In Luka se pač "buni" ker mu ne piskajo osebnih nad njim...Pa saj moraš res slep biti, da ne vidiš kakšne prekrške nad njim dovoljujejo...Bolje, da gledaš balet, ker NBA očitno ni zate...

    • Rim 15:15 15.maj 2024.

      Tako je. Čas je da pri teh letih odraste. Sicer bo vedno igral žrtev, namesto odraslo in pokončno prevzemal odgovornost, tudi do drugih tako, da uporablja možgane in ne skače in reagira na vsako finto. Zdaj je že vsem jasno ...prikaži več kako ga sprovocirati. Takle ni več zanimiv.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 15:30 15.maj 2024.

      Ste pač kreteni, ki morda ene tekme niste pogledali, ali pa nevoščljivci in hejterji, ki rabite psihiatrično pomoč...Sojenje v NBA je na nivoju naših vaških lig, če samo malo pretiravam...in Luka je to jasno nakazal..Tudi zato ga večina sodnikov sovraži..In ...prikaži več pa seveda, ker je White Boy, ki šola črno ligo..:))

    • Rim 16:37 15.maj 2024.

      To da ga ovurajo na vseh koncih je dejstvo, a tako in še huje ovirajo tudi Jokerja. Pa se spopada s tem povsem drugače. Ne da jim prav nobene podlage za norčevanje kot ga daje Dončić, ampak se jim nonšalantno ...prikaži več smeje, ter dela svoje dalje. Tu je glavna razlika, svoje dela dalje, Dončiću pa so prišli do živega, pa očitno tudi nekaterim navijačem tu.

    • Rim 16:39 15.maj 2024.

      Osebno mislim tudi, da plačuje posledice nepočivanja preko lanskega poletja, nastop za reprezentanco je pustil premalo regeneracijskega časa. Zato je začel sezono v tako dobri formi napram ostalim v ligi, sedaj pa pojenjuje, ko jo nasprotniki dvigujejo. Fizično kot psihično.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 16:41 15.maj 2024.

      Jokerja košarka ne zanima, on hodi zgolj v službo, tudi to je javno povedal, njega zanimajo konji...Luka je popolnoma drugačen, košarka je njegovo življenje in v igranju uživa...Od tu njegove reakcije in emocije...

    • BenX 17:02 15.maj 2024.

      Lucky, to je tema o športu in košarki, ne tukaj delit kretenov! Z rokami krili neprestano in poglejuje proti sodnikom. Ko da koš, ko ga ne da, ko soigralci kaj (ne) naredijo... Itak da je nad njim storjenih veliko prekrškov ...prikaži več in tudi zelo grobih, pa kaj? Njegovo obnašanje je glavni razlog, kjer na celi črti pogori v bilo kaki primerjavi z legendami kot so Bryant, Bird, Jordan,... Če je res tako zajeban, da se niti vlečt več ne more po igrišču, potem letos v reprezentanci nima kaj za iskat.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 17:22 15.maj 2024.

      Sem razložil zakaj to počne...Ker ima prav in ker ne bo pokleknil pred sodniško bando... In če pač kar na pamet nekaj komentiraš brez da bi poznal ozadje si pač kreten, milo rečeno..

    • Rim 17:45 15.maj 2024.

      Ja, ker dela vse s srcem, pa premalo premisli. Kar do določene stopnje mladostna igrivost še gre, a pri svojih letih bo moral pokazati tudi s tega področja, da se je česa naučil, da je otrdel in odrasel. Ker bo ...prikaži več sicer pomenilo, da ker ne more naprej, bo začel zaostajati.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 18:05 15.maj 2024.

      Ko bo ob očitnih prekrških nad njim, začel tiho gledati v tla v tla, bom nehal gledat NBA in košarko nasploh...Vi pa kar po ovčje naprej, tako kot državljani in zasebno, amen....

    • BenX 22:34 15.maj 2024.

      Kot rečeno, obnašaj se lotim prijetno in ne tipkaj nekaj kar človeku ne boš rekel v oči. Kje je kaj na pamet? Tvoj komentar je pa znanstven ali kaj? Boli me k za njegove emocije. S svojim početjem škoduje svoji ...prikaži več ekipi! Da sem jaz trener ga naženem v garderobo, ti pa če te veseli kar uživaj ob takem neprestanem tečnarjenju. Za mene ja pač ponovno postal negledljiv.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 06:10 16.maj 2024.

      Obnašam se letom prijetno kot si napisal :) in sedaj po tekmi imaš priliko, da se opravičiš Luki za blebetanje...

    • BenX 07:28 16.maj 2024.

      Da povzamem, vprašanje je, če se Luka preveč pritožuje ali ne. More mnenje je ja, tvoje mnenje je ne. Zato, ker moje mnenje ni enako tvojemu sem kreten, hejter, privoščljivec, blebetam,... Res zelo odraslo, ni kaj! Luki se nimam kaj ...prikaži več za opravičevat, njegove košarkaške veščine so nesporne. Vsako zmago in uspeh mu iz srca privoščim in navijam zanj. Vprašaj se raje, če se ti nebi opravičil, saj se obnašaš enako kot Jernej65, MS, Slavauk22 in podobni biseri, pa sem te imel za pametnejšega...

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 07:32 16.maj 2024.

      Ja, se opravičujem...Sklepam da si slep, ker drugače bi vedel in videl o čem govorim..Moj pes pozdravlja tvojega..Howgh...

    • BenX 07:48 16.maj 2024.

      Samo različen pogled na neko nepomembnost imava. Opravičilo v katerem mi v isti sapi pribiješ, da sem sedaj poleg vsega že navedenega še slep lahko kar za sebe obdržiš. Hec je v tem, da sem bolj kot mnenje izpostavil samo ...prikaži več objektivno DEJSTVO, niti ne toliko mnenje, in sem zaradi tega vse kar sem... Pritožuje se cel čas in trga niti ti ne zanikaš! V čem je problem?? Ene to moti, druge pač ne. Sicer pa vsem želim lep dan in polno užitkov ob spremljanju posnetkov zadnje tekme.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 08:03 16.maj 2024.

      Pritožuje se upravičeno...Lep pozdrav in lep dan..

  • andrej084 18:53 15.maj 2024.

    Dallas, razen Luke in mogoče Exuma, nima playa, ki bi znal razigrati moštvo. Ko Luka poda žogo, jo igralec dobi v idealnem položaju za met, ko drugi podajajo, gredo podaje v noge, prenizko ali previsoko, ali pa mora igralec spremeniti ...prikaži veči mesto meta, da dobi žogo. To pa je dejstvo, če se igralec premakne, kar zelo zmanjša procent zadetih metov. Spremljajte igro, ne samo rezultat, pa pivo in čips...

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 17:32 15.maj 2024.

    Luka je pač car in človek ki ekspresno ruši vse NBA rekorde, si lahko privošči, da zahteva korektno sojenje... https://www.sportskeeda.com/basketball/4-nba-records-broken-luka-doncic-career-high-73-point-game

  • Ender3 13:05 15.maj 2024.

    Prosim vsaj kak dan brez hebenega Dončića..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.