Lušt ma od slovenskega paradajza samo še ceno, ki je 3x višja od maroškega, italijanskega ali španskega paradajza. Okus ma po ničemer in na paradajz spominja samo še po obliki!
Vprašanje je samo ali Lušt ki je v trgovinga je res Lušt...ker če je to res, potem je to sranje od paradižnika...vodeno in vse skp brez okusa...razen če ga trgovci zamenjajo in prodajajo v resnici italijansko sranje.
Lušt ma od slovenskega paradajza samo še ceno, ki je 3x višja od maroškega, italijanskega ali španskega paradajza. Okus ma po ničemer in na paradajz spominja samo še po obliki!
Žal lušt ni več lušt, kot je bil na začetku. Sem mislil, da se je meni okus spremenil, pa to slišim tudi od drugih.
Lušt kupim le če res ni drugega,ker ni čisto nič posebnega,sploh ni dober,volovsko srce je 100x boljši
Vprašanje je samo ali Lušt ki je v trgovinga je res Lušt...ker če je to res, potem je to sranje od paradižnika...vodeno in vse skp brez okusa...razen če ga trgovci zamenjajo in prodajajo v resnici italijansko sranje.
ta varianta, da ga trgovci zamenjajo, bi bila mogoče tudi možna, ker je bistvena razlika v okusu zdaj, pa prva leta, ko je prišel na police.
Jaz ne kupujem njihovega izdelka...