Slovenija

Madžarki na glavo padla skala, zahteva odškodnino 480.000 evrov

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • DasAuto 19:03 17.april 2026.

Če se pobira vstopnino in s tem ureja poti ter ograje, potem takem bi lahko rekli, da so za ta del odgovorni, če pa pade kamen ali skala s hriba dol na glavo, to pa pač nihče ne more odgovarjati... ...prikaži več Kot da bi bil lastnik gozda kriv, če nekomu pade veja z drevesa na glavo... Ali pa da ga je medo v njegovem gozdu napadel...

• timja 13:52 17.april 2026.

me zanima, če bi se to zgodilo na madžarskem ali bi kdo kaj dobil????

• maček 12:48 17.april 2026.

Mene je pq čebela pičla,ali lahko tožim lastnika čebeljnaka,ki ni poskbrel za mojo varnost.noga mi je hudo zatekla.in to talesena.ko sem prišel domov je bla že tako zatečena,da sem 10 m drv nažagal.

• rd2dmk2 22:59 17.april 2026.

če bi mal prebrali bi zvedeli da toži 3 stranke - državo slovenijo kot lastnico parcele, TNP kot upravljalca ozemlja in TD kot upravljalca poti skozi sotesko. prvi dve toženi straniki ne naredita nič za obiskovalce, tretja pa mora skrbet ...prikaži več za vzdrževanje poti in vzdrževalce. saj je možnost, da če noče ne država in TNP dat kaj iz naslova prejemkov turizma - turistične takse, da lahko tisti ki delajo in omogočajo ogled 350.000 firbcem da se galerije rastavijo in bo ogled spet samo možen gamsom.

• cigomigo 18:51 17.april 2026.

se govori, da bodo nocoj svobodnjaki in levaki pušili pred kidričevim spomenikom desnim poslancem v želji da bi postali Puckoti in prestopili na levo stran A se vam zdi to pošteno Ali bodo imeli označene tiče, o tem se še ...prikaži več e ne govori,,,ampak kaj se ve, do večera je še dolgo

• Toma 14:05 17.april 2026.

Ne moreš pobirati vstopnine in ne jamčiti za varnost. Odprite vrata in napišite: Vstop na lastno odgovornost! No ja, na parkirišču tudi ne jamčijo da boš avto odpeljal v enakem stanju ;-)

mahatma2 19:12 17.april 2026.

Napaka upravljavcev Vintgarja, Vstopnina pomeni tudi , da je varnost zagotovljena in najmanj kar bi lahko upravljalci naredili bi bilo to da bi zagotovili vsaj čelade , ker tudi na vsakem gradbišču ali v firmi morajo obiskovalci nositi čelade in ...prikaži več ponekod tudi zaščitna očala. Gospa bo tožbo dobila.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.