Avto /avto/na-strom
22752 ogledov

Magična meja je padla: V Evropi poceni električni Kitajec

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 07:10 27.september 2024.

Zelo ugodna cena? Pa jo povejte če si upate! Pred 50-imi leti so dobri avti na zahodu koštali le par povprečnih plač - kot sedaj bicikli! Pa se zamislite!

MK_NSFW 08:23 27.september 2024.

tudi ti si mel plačo v ceni takratnega videorekorderja

MK_NSFW 08:24 27.september 2024.

pa ne pravim da je 20 jurjev poceni

• SlavkoKrizman 11:17 27.september 2024.

So napisali ceno: "za katerega bo treba odšteti 18.900 evrov" al ne znese prebrat niti prvih dveh stavkov?

• sebastjan1 13:17 27.september 2024.

1jurčka gor dol... Kitajski klump ni vredn niti 10kosov

• Toma 14:12 27.september 2024.

Sem rekel: na zohodu in ne v Jugopiziji! Imel sem plačo za ene Peko škornje!

• Enzgg4 08:58 28.september 2024.

Pred 15 leti sem kupil Fabio za slabih 10k. Novo.

• Vrtnica 14:16 27.september 2024.

Meni ga ne bodo prodali ne kitajčka ne evropečka, tukaj bo še veliko napisenega v dobro ali slabo.

• Ender3 13:14 27.september 2024.

Kitajci so na pohodu in težko jih bo ustavit.

• Jernej65 16:14 27.september 2024.

Zakaj bi jih ustavljali, naj se razvijajo, imajo vso pravico. Evropa se bo počasi tudi prilagodila. Mogoče je pa rabila brco v rit, da se bo mladina spomnila, da je za blagostanje treba delati in ne poznati samo pravice in privilegije.

Ddddd 00:44 28.september 2024.

NEJKO DEBILKO IQ65 SRBINEEEE RETARDIRANI DA NE BI TI DOBIL KEJ DRUZGA V RIT BI TI PASAL ANE P3DERČINA 🤣🤣🤣

• sebastjan1 13:15 27.september 2024.

Zadeva je propadla še predn je zacvetela... Kdo bo dal za krš od kitajskega pleha 20kosov... Tud 10 ni vredn ...

• dare326 16:50 27.september 2024.

Za ta denar dobiš že super adventure motor ali pa hudo dober emtb.

MK_NSFW 08:25 27.september 2024.

grd avto, kje je užitek v pogledu nanj, ko se zjutraj usedeš vanj, kje veselje do vožnje v duhu pravih petrolheadsov? mojemu tamalemu sem kupil cliota za 15 jurjev. dodala sva par dodatkov, avto je 1,0 ima pa TURBO... še ...prikaži veče očetu zaigra srce kako lepo izgleda in kako dobro potegne..... pa sem vajen nemških bombnikov in japonskih limuzin

NickMason 08:31 27.september 2024.

Kakor komu,lepota ni pomembna,ampak sama kvaliteta in udobje in če to je postane lepši čez čas isto kot grda baba.

• dae66565124cd551f5909b993bb68fab24974b0a 10:11 27.september 2024.

Vsi renaultovi clioti 0,9 so turbo!!

MK_NSFW 10:36 27.september 2024.

ja vem... zato smo pa vzel. pisal sem o lepotnih dodatkih, da avto zgleda hudo, ne pa kot ta jajca na sliki

NickMason 10:36 27.september 2024.

Jašna53,ko greš kupovat ti trgovci poudarjajo nekaj kar je že tako in tako,potem pa pogruntaš da so vsi isti,zdaj si jim veselje pokvaril🤣

MK_NSFW 10:37 27.september 2024.

kako ti lepota ni pomembna??? wtf... kaj je s tabo. pa tudi kitajska baterija te bo peljala 140km prve 2 leti v idealnih razmerah, potem se pa ti jebi vsakič na cesti, ko se zapelješ do Kočevja in nazaj

NickMason 10:37 27.september 2024.

Itak je Clio boljša izbira ,to je ziher

• slavauk22 16:52 27.september 2024.

kar se tiče lepote se kitajčki skrijejo napram renoju............reno je začel delat spet lepe avte..........dolgo so rabli da potrebujejo novega dizajnerja

NickMason 17:56 27.september 2024.

slavauk2 drži se tistega kar imaš rad ,jaz imam preko 36 let izpit in lahko rečem da sem imel veliko večino renaulta,nikoli nič narobe,katrca,18ka potem megan,zdaj laguno,ampak ne dizel,samo bencinarja teram,ko sem naletel na kaj drugega je bil ford še ...prikaži več kar ,samo požrešen do amena,vw pa samo hrošč ,se drgač nemcov izogibam,opel astra pa polom od avta,za pregrešne avte pa mi kratkomalo visi,ne delam za avte no pa fiat marea je bil edini dizel,presenečen kako italajn naredi dober avto

• Enzgg4 08:38 28.september 2024.

Nick, te stare kripe je bv primerjat z novodobnimi. Pa "stare kripe" tokrat ni mišljeno slabšalno. Včasih so delali avtomobile za večno in za slabe ceste, zato so bili veliko bolj robustni. Katra, ki jo omenjaš, je bila delana za ...prikaži več vožnjo po njivah, zato je imela ultra vzmetenje. In bili so zelo basic. Tisto, kar je nujno, da avto dela, in to je to. Nobene nepotrebne navlake, zato se tudi ni imelo kaj kvariti. Vsak, ki se mu je malo sanjalo o motorju, je lahko šravfal. Tako kot smo mi, ko smo bili

• Enzgg4 08:49 28.september 2024.

... mulci, šravfali mopede. To ne velja le za katre, ampak vsa ta "ljudska" vozila. Njihov namen je bil prevoz od A do B in da je folk vlačil robo okoli, za to pa nisi rabil lunarnega modula. Naši starci ...prikaži več so vsi bajte s fičaki sezidali. Moj stari ga je imel, je imel tako gnilo podvozje, da se voznikov zic sploh ni dal prišravfat. Ampak vozen je bil pa še. 😀

NickMason 09:23 28.september 2024.

Jaz sem samo napisal da je zame renault zakon,pride čas ko bom zamenjal laguno,definitivno izberem Renault-bencinar.Ti si pa zgodovino šraufanja opisal,ravno v tem je kec ,renaulta nisi imel kaj dosti šraufat ,smo ga doma vsi imeli in prijatli pa vsi ...prikaži več zadovoljni,si pa opisal 101ko fiča to je bilo samo šraufanje ,kjerkoli in kadarkoli se je popravljal,vsaka vas je bil vsajk eden ki je imel delavnico,dele za to si pa kar v gostilni našel,toliko jih je bilo.

• Enzgg4 09:38 28.september 2024.

Saj. Nisi imel kaj dosti šravfat. Če že, je bilo pa ajnfah. Btw, stoenka je že druga zgodba. In z vsakim naslednjim je bilo samo še slabše. Danes nimas več kaj šravfat. Avtomobile popravljajo računalničarji. In praktično sploh ne gre ...prikaži več več za popravljanje, ampak "zamenjavo modulov". Kot da mi crkne RAM ali disk na compu. Pri električarjih je pa to še bolj očitno. Brezveze.

NickMason 10:15 28.september 2024.

Mehaniki danes ne znajo nič,če ne pokaže računalnik napake,kar je tudi pogosto in takrat se vidi ,če kaj zna ali ne,najlažje je pa menjat v nezavest,dokler ne odpravi napake ,ti pa plačaj to,na koncu pa se izkaže da je bila ...prikaži več napaka majhna .Original servis pa je tako daleč da ne moreš tja ,zato izbereš bližnjega ki mu zaupaš ,samo velikokrat je lahko problem

• Enzgg4 10:56 28.september 2024.

Hehe, to me je spomnilo na prigodo s popravilom bicikla. Pred davnimi leti sem bil še zelen in sem bicikel vozil k Oblaku na servis. Tip je obvladal v nulo in je res zrihtal vse. Potem je šel v penzijo ...prikaži več in sem moral poiskat drugega. In sem ob eni priliki, ko se mi je znucala šajba na gonilki, peljal na nek servis na Litijski. Namesto, da bi se šalabajzerji potrudili in poiskali na netu znucano šajbo, mi je rajši gor nataknil falš gonilko s preširoko osjo in je potem ketna nadaljnih xy let...

• Enzgg4 11:01 28.september 2024.

... stružila po menjalniku. Dokler se ni znucala še ta šajba. Ampak vmes sem se sam naučil šravfarije, fuknil falš gonilko dol, na netu poiskal šajbo za originalno, ki sem jo še vedno imel med ropotijo, razstavil, zamenjal, sestavil in ...prikaži več je delalo ko šus. Oni bedak tam bi pa kar menjal. Pa to je zanič pa un je zanič pa vse je zanič fukni vse v smeti in kupi pri nas bajk za 4k. Ko ga jebe, šalabajzerja. Nisem šel nikoli več tja. Web company. Raje se jim izognite, če rabite servis....

• Enzgg4 11:03 28.september 2024.

Še glede Oblaka: ko sem ob eni priliki fuknil in zvil šajbo na gonilki, je tip snel gonilko dol, jo razstavil, dal šajbo v šraufštok, poglihal, sestavil in je delalo kot je treba. 1€ ni šel za dele. Temu se ...prikaži več reče "popraviti". Teli kurci danes pa pojma nimajo. Redko kateri kaj zna.

MK_NSFW 09:35 02.oktober 2024.

ej ko vidim, da ste sami maherji kle gor... ma kdo dobrega avtoličarja v Lj, ki mi ne bo vzel ledvice?? baba je vrata podrajsala

NickMason 10:40 02.oktober 2024.

V kočevju v Livoldu je Veselič,kvaliteten ampak ti bo obe ledvice vzel,menda z zlatim orodjem barva,boš moral še kr vprašat,ostali so pa šmuglarji,če je sploh še kak

MK_NSFW 15:38 02.oktober 2024.

ma ne bi na področje ciganov vozil :)

NickMason 16:09 02.oktober 2024.

ha ha ha,cvikaš a

MK_NSFW 13:03 04.oktober 2024.

itak

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.