Njegova publika je večinoma balkan žur, mi ne sede. Edina stvar, za katero mu dam klobuk dol, je skrb za invalidno ženo. Redko videno.
Žal naši ''slavni'' in politiki ne znajo držat goflje...
oh ja fantje magnifico vas rajca , magnifico ma jajca, ne pa tako kot večina janijev, ki ki v sobi 112 delajo vse pred ogledalom kopalnice. sicer pa,eh ja premnogi bi , pa kaj ni ni s kom in s čem.
Nebi se jaz bahal z vrlinami majmuna.
Da bruhaš, karte ne gredo tako dobro v promet, pa mora delati reklamo za seks z invalidno ženo .
Menda bo Magnifico imel dobrodelni koncert v Grosupju !
Ta pa je ostuden, v žabjak z njim.
Glasba se ne posluša z očmi !
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Njegova publika je večinoma balkan žur, mi ne sede. Edina stvar, za katero mu dam klobuk dol, je skrb za invalidno ženo. Redko videno.
Žal naši ''slavni'' in politiki ne znajo držat goflje...
oh ja fantje magnifico vas rajca , magnifico ma jajca, ne pa tako kot večina janijev, ki ki v sobi 112 delajo vse pred ogledalom kopalnice. sicer pa,eh ja premnogi bi , pa kaj ni ni s kom in s čem.
Nebi se jaz bahal z vrlinami majmuna.
Da bruhaš, karte ne gredo tako dobro v promet, pa mora delati reklamo za seks z invalidno ženo .
Menda bo Magnifico imel dobrodelni koncert v Grosupju !
Ta pa je ostuden, v žabjak z njim.
Glasba se ne posluša z očmi !