Svet
13 ogledov

Makedonska policija s solzilcem na begunce

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 14:18 21.avgust 2015.

    Majo pa še srečo, doma so jih s kuglami ...

  • kapibara 14:55 21.avgust 2015.

    Obstali bodo ob poti do tja, vsem nam v breme..!!

  • principiumnovum 17:01 21.avgust 2015.

    Kakšno breme? Pa pustite tem beguncem, da okusijo britansko demokracijo in človekove pravice. Kakšno breme? Saj jih bo britanija rade volje vzela pod svoje okrilje, zato so pa tako z veseljem takrat podpirali bombardiranje teh držav, ker so bombardiranim prebivalcem ...prikaži več želeli le najbolje. Begunci naj gredo tja, od koder prihajajo garanti njihove sreče, blagostanja in blaginje.

  • allstarr111 17:24 21.avgust 2015.

    V tem je ves štos, vsi veliki modrujejo kako jim je treba pomagat, ampak ko pridejo na njihovo mejo, jih nočejo sprejeti, in seveda nazaj ne bodo šli, ampak bodo ostali nekje ob poti, seveda bodo poskušali, ampak samo dokler ...prikaži več francozi ne zaprejo meje za njih, nato nemci in ostali, padla bo zahteva da je treba hermetično zaprti šengensko mejo, in takrat bomo pa v pisdi, ker se bo vse zgrnilo na nas in madžare, ampak oni delajo ograjo, ne bo pa dolgo ko bodo postavili še kak zid ipd. Ne vem kaj čakamo mi ? jih bomo z lepo besedo in da nam prisežejo da oni gredo nprej v UK ustavili ?

  • allstarr111 23:52 21.avgust 2015.

    Ma kako plavo čelado, glej to je v bistvu islamizacija evrope, če nisi še tega opazil pa boš v kratkem. Treba zapret meje oz šengensko mejo in to hermetično, pa magari z ograjami će ne gre drugače. Kaj ...prikaži več so naredili avstralci ? Pred letom dni so rekli NI VEČ AZILA ZA NIKOGAR, lahko pa tja komot prideš z primerno vizo in si dobrodošel, pa bilo kdo si ne delajo izjem, ampak samo uradno s papirji. In tako je tudi prav, ne more se folk kr nomadsko selit iz kjerkoli mu paše, okay so tudi ženske z otroci ampak jih vidim zelo malo, večina je mladih fantov v najboljših letih, ampak oni ne grejo v evropo delat, ker vedo da dela tam še za domače močno primanjkuje.Zakaj ne gredo v EMirate tam je nafta in keša kok peska, pa še domača religija ? https://www.youtube.com/watch?v=Wa80bT4LbxI

  • Avatar čavez
    čavez 08:11 22.avgust 2015.

    Nikar skozi Slovenijo oblast vas bo pokradla.

  • jakec1575 23:44 21.avgust 2015.

    sem prvi, ko gre za humanitarno pomoc, ampak tale stampedo mi ni vsec. "Rabijo razdelilce, da se lahko javijo domov" Sem mislil, da se politicni begunci nimajo vec kam javit. Med tem nenadzorovanim stampedom so prav gotovo tudi isis celice, ...prikaži več ki bodo naredile stalo v Evropi. Absolutno ustavit. sprejeti prvo zenske in otroke. preveriti vsakega posameznika. Za nedolznim studentom se skriva lahko terorist. Tunizija? Ameriske p**** so nam tole zakuhale. Korporacijske p*****, da ne bo pomote. Obama je moral poklekniti pred lastnim kapitalom. Dolgo nisem verjel. po prebranih nekaj clankih, me je prijela jeza. Srcno upam, da nas vse to nebo povleklo v ogrozene razmere.

  • principiumnovum 14:43 21.avgust 2015.

    Ne vem, zakaj jih Makedonci ovirajo na poti na zahod? Pa naj že enkrat pustijo te begunce iz Afganistana, Iraka, Libije in Sirije v zahodno Evropo, saj so jim ja britanci obljubljali med in mleko, ko so bombardirali njihove države. ...prikaži več Naj jih britanci sedaj sprejmejo, če so jim že zjebali vso infrastrukturo in življenje doma z letalskimi bombami. Jaz bi jim omogočil prost prehod, pa še usmeril bi jih proti britaniji in franciji.

  • allstarr111 19:50 21.avgust 2015.

    Ne nimaš prav, ker če to narediš ga bo anglež še drugič zajebal, ker oni bodo nareidli vse da not ne pride nihče ali skoraj nihče, oni imajo namreč zavest da jim preveč tujcev škodi, in ker se jih od ...prikaži več recimo 2 milijona folka al pa raje več ne bo moglo več prebit, nit v francijo, ker francozi imajo enak problem, in bodo 100% probali narest da jih je pri njih čim manj, jih bodo brcnili v nemčijo in enako bo čez nekaj mes. storila nemčija, avstrija pa jim bo samo vzpostavila koridor ker taki avstrijici so, italjani bodo ta konec mejne črte zastražili in evo jih ovde, hrvatje nam bodo rekli evo pa se jebajte, in lahko na koncu kr veliko folka pristane pri nas, a mi za 300 folka trenutno nimamo placa.

  • principiumnovum 22:06 21.avgust 2015.

    Kranjski Joža, a si misliš še plavo čelado poveznit na glavo in se igrati mirovnika med pokvarjenimi britanci in temi ubogimi begunci? A si ti normalen? Pusti to bogo rajo naj gre čez Slovenijo gor v britanijo, pa naj se ...prikaži več z britanci sami zmenijo, koliko jih bodo sprejeli in kam jih bodo dali, pa koliko odškodnine bodo plačali beguncem, ker so jim zbombardirali domove. Naj angleži mobilizirajo vojsko, policijo in gasilce ter lovijo to bogo rajo, ki nima kam čez zimo. Mi lahko tja pošljemo samo televizijsko ekipo, da bomo lahko v živo spremljali in navijali, kako jim begunci dajejo vetra. Naj britanski policisti špricajo v njih solzilec, če imajo obraz. Najprej so tem beguncem v njihovih državah zbombardirali domove, uničili življenja, zasejali kaos in anarhijo, a zdaj se naj pa vsi drugi z njimi ukvarjajo. Ne, ne!!! Mi moramo kar lepo pomagati tem beguncem, da pridejo do britanije, pa naj britancem izstavijo račun za svoje trpljenje.

  • principiumnovum 10:30 22.avgust 2015.

    Pa kakšna islamizacija evrope? Kaj ti govoriš? Tej begunci so doma ostali brez strehe nad glavo, ker jim je britanska politika, ki podpira državljanske vojne in državne udare po svetu razturala državo. Kaj pa naj počnejo v Afganistanu, Iraku, Libiji, ...prikaži več Siriji, Sudanu, če je pa britanska vlada zanetila vojne konflikte v teh državah. Povrhu vsega si pripel yutub filmček, kjer se dva britanska fašista posmehujeta beguncem, v tem filmu pa begunci tudi lepo pojasnijo, da želijo v britanijo, ker so navdušeni nad njo in je to zanje sanjska dežela. Zakaj bi človeka oviral pri doseganju njegovih sanj? Naj grejo v obljubljeno deželo britanijo, ki jim je obljubljala človekove pravice in demokracijo. Kar se pa avstralcev tiče, so pa pametni. Pomagal so zakuhati državni urad in vojno v ukrajini, iz države pobrali izobraženo delovno silo, fašistoidne podizobražene z vodko prepite banderovce bomo pa evropejci živeli še 100 let na naših hrbtih.

  • principiumnovum 18:26 21.avgust 2015.

    Veliki niso modrovali, ampak so jim zbombardirali domove, uničli infrastrukturo, te begunce porinili v kaos in anarhijo, zato pa bežijo. Saj reveži nimajo niti hrane doma, sodstvo in policija ne delujeta, niti ostale državne institucije. Vse kar je ostalo v ...prikaži več teh državah je en kup od zunaj (predvsem britanije in amrike) sponzoriranih vojaških frakcij in zločincev, ki pobijajo civiliste vse popreko. Komu bodo Francozi in Nemci hermetično zaprli meje? Kaj bodo na vsak meter svoje meje postavili enega policista ali kaj? Kakšna zahteva bo padla? Pa kaj si ti hlapec, da boš skalal tako kot ti bodo oni rekli. Naj tej begunci mirno prečkajo Slovenijo, francozi in britanci naj pa na vsak meter meje postavijo enega policista, če mislijo, da bo to pomagalo. Kakšno ograjo bi ti postavljal? A si ukrajinski fašist, da bi ograje postavljal na meji? Ko naslednjič srečaš begunca iz Sirije mu reci Selam alejkum in mu pokaži pot proti angliji, ki ga je spravila v ta beden položaj. Naj ga sedaj pa še preži

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.