Slovenija
21 ogledov

Mala gospodarska reforma

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Niko_K_ 00:45 25.maj 2012.

    NE Pingvinarstvu Slovenije!

  • Pepe007 06:52 25.maj 2012.

    Kot kaže je irRODEK plačan po objavi. Potrudi se in napiši mnenje o članku.Maks Tajnikar se mi ne zdi ravno pravi človek za dajanje komentarjev. Ali je on v času ministrovanja naredil iz TAM-a uspešno zgodbo ali pa je ...prikaži več samo kanaliziral nekaj proračunskega denarja, da so najbolj zaslužni dobili odpravnine in se hitro upokojili?

  • privat 11:51 26.maj 2012.

    kot prvo je potrebno zapreti gospodarsko zbornico in preganjati njihove kriminalce!! Vse tiste ,ki so tam pobirali denar ...samo naša policija štrajka....in to od leta 91 dalje!!

  • deželan 07:50 25.maj 2012.

    Brez uvedbe prostega trga delavne sile, v primeru odpustitve takojšni prevzem odpuščenih delavcev s strani države in strogega kaznovanja za zamude dve ali treh izplačil plač, bo bore malo uspeha.Kreditni krč še najbolj ustvarja kreditiranje "nacionalnih interesov", ki so ...prikaži več le prekrito kreditiranje "naših".Pozdravljam poenostavljenje predpisov !Država največ pomaga gospodarstvu, če ga pusti pri miru in le zagotovi vsem enake pogoje !

  • izRODEk 23:30 24.maj 2012.

    Tale janša zelo spominja ne nekoga, ki je v zgodovini pustil pečat:Hitler je bil najprej kaplar, potem je bil zaprt zaradi poizkusa državnega udara in v zaporu ostal le kratek čas, na račun desničarskih simpatizerjev v sodstvu ... ...prikaži več svoj talent manipuliranja z množico ter gospodarsko krizo je izkoristil za naskok na oblast in ko je leta 1930 prišlo do novih volitev je Hitlerjeva stranka prišla v parlament kot druga najmočnejša stranka ... Po številnih političnih spletkah mu je 30. januarja leta 1933 končno uspelo. Postal je nemški kancler... to mu je omogočilo nenadzorovano vladanje. Vse politične sovražnike so aretirali in jih kasneje odvedli v koncentracijska taborišča. Tja so kasneje zapirali tudi homoseksualce, potepuhe, delomrzneže, prostozidarje ter Rome in Jude. S sprejetjem zakonodaje je legaliziral lastno diktaturo. Edini nedotaknjeni ustanovi sta bili Cerkev in armada, ker se je zavedal, da bi bilo njuno maščevanje usodno za njegov režim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.