Slovenija
39 ogledov

Malo tolažbe za izbrisane

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • medan 08:16 20.december 2013.

kateri model je vodil državo leta 2007 ? in ne, to ni bila največja javna prodaja, to je bil največji javni nateg

• Žurnalček 09:12 20.december 2013.

A ni bil Bajuk proglašen za bankirja leta ? Le od koga , mogoče od Argentinske črne sodrge !

• Žurnalček 09:18 20.december 2013.

Ne razumem tole. Kako se lahko nekdo , ki ni sam lastnik banke - država- odloči, da bo reševala banko , brez da se s tem strinjajo ostali lastniki. Jaz kot Janšin in Bajukov nategnjenec , ne želim , da ...prikaži veča se banko dokapitalizira , ampak da se Jjo LIKVIDIRA .

mike1968 13:22 20.december 2013.

za delnice NKBM sem dal 1000 EUR...in kaj zdaj to pomeni???? da si mi tega jurja kar vzeli??? GRRRRRRRR

• LJ24 13:39 20.december 2013.

Če se ne motim je to bil projekt NOVE SLOVENIJE, ki se zaradi svojih neumnosti v preteklosti, in nategovanja ljudi, sedaj hoče znebiti svojega imena .

• Žurnalček 14:50 20.december 2013.

Država se mora zavedati enega . Ne morejo me plačati manj kot lahko jaz delam. Prevedeno. Ne morejo me odškodovati manj , kot jaz lahko odškodujem njo ! No in pridemo do USA situacije , ko družbeno lastnino ne smatrajo ...prikaži več za svojo. Kamen sem, kamen tja , pa se hitro nabere 2000€.

• ennanova 09:59 20.december 2013.

Slovenija se je odbila od dna.. smo slišali včeraj v oddaji Tarča. Tega prispevka v resnici nisem hotel napisati, toda skušnjava je bila navsezadnje prevelika. Nastal je torej zaradi moje šibkosti.Sinočnja oddaja Tarča je namreč postregla s toliko ...prikaži več slaboumnosti, da je tale zapis preprosto potreben, …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1356-slovenija-se-je-odbila-od-dna

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.