Zdi se mi žalostno, da se inteligentna ženska, z ufurano kariero, nastavlja po družbenih omrežjih z atributi, kot so joški in rit.
Zaradi teh jošk in riti sploh ima ufurano kariero! Drugače bi učila nemščino po OŠ!
2 Pirkovićeva potomca sta velika utež, ne glede na joške in rit! Težko si bo najti zdravega s kešom, Pirkovićka!
Smešna ja.
Fukotozna milfika..
A išče kakšnega butastega bogataša?
Uboga nimfomanka je. Sramota se tako promovirati v medijih.
Nedekaj podobnega kot statistika. Želi pokazati sve a bistvo zakriva,
Ah, jaaaa, RTV "obvezna" naročnina se zdaj lahko poveča.....
Nezanimiva ženska. Ni lepa, ni je lepo slišati, ni je lepo gledati. Kdo jo poriva pred kamero mi ni jasno, za njo pa vprašanje. 😏
Neke čist navadne joške......big deal!
Nič tako strašnega! Ok ženska je. Da niso neg. komentarji izraz nevoščljivosti?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zdi se mi žalostno, da se inteligentna ženska, z ufurano kariero, nastavlja po družbenih omrežjih z atributi, kot so joški in rit.
Zaradi teh jošk in riti sploh ima ufurano kariero! Drugače bi učila nemščino po OŠ!
2 Pirkovićeva potomca sta velika utež, ne glede na joške in rit! Težko si bo najti zdravega s kešom, Pirkovićka!
Smešna ja.
Fukotozna milfika..
A išče kakšnega butastega bogataša?
Uboga nimfomanka je. Sramota se tako promovirati v medijih.
Nedekaj podobnega kot statistika. Želi pokazati sve a bistvo zakriva,
Ah, jaaaa, RTV "obvezna" naročnina se zdaj lahko poveča.....
Nezanimiva ženska. Ni lepa, ni je lepo slišati, ni je lepo gledati. Kdo jo poriva pred kamero mi ni jasno, za njo pa vprašanje. 😏
Neke čist navadne joške......big deal!
Nič tako strašnega! Ok ženska je. Da niso neg. komentarji izraz nevoščljivosti?