Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com
Whatsapp: +1 757 201 5057
neverjetno kako \ koliko nizkotno se znajo nekatere kwazi znane osebe / pevke spustit za nekaj vech ushivih shushkov kr je res zhalostno 🤦♂️
Pa kdo to posluša???!!!
Ne ostajajo samo Slayer na tem svetu. Pa ne branim tega sranja...
Res, kdo to posluša?
Vem da ne,samo tole,halo,je pa poden od podna!!!
Poslušat ni kej, ker muska ni prva opcija, prva opcija je joška z bradavico, ko vse to premelješ dobiš navaden drek od pohotnice Raiven??
Nimaš glasu, pol pokaži joške!
Ni ravno najlepša, dejansko je presuha.
C.R. zelis njene gole slike? Pol se mi javi pa ti posljem ce ze mas tako potrebo po temu! Sam zakaj mam obcutek da si zenska?
Porka motorka, kot zombi je.
strasilo za v koruzo , bi vrane za deset let za nazaj prnesle koruze
Punca je posebna, samo prav simpatična pa ni, ne po izgledu, ne po obnašanju. Kot vidim je bolj priljubljena na Balkanu kot pri nas.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057