Magazin /magazin/vip
141 ogledov

Manja Plešnar prizadela Anjo Baš

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • trobenticazelena 16:56 30.januar 2014.

    Ta Manja je čisto mimo. Verjetno želi biti v stilu tiste umetne američanke, ki tudi živi za to, da druge kritizira, žali na osebni ravni, a da bi sebe pogledala v ogledalo in svoje komplekse razrešila. To pa ne. Za ...prikaži več njo je tako že prepozno. Tale manja pa še ima možnosti. Naj plačilo za tisto žaljenje, ki ga imenuje DELO, nameni kakšnemu strokovnjaku, da ji malo v glavo pogleda.

  • svašta 17:14 30.januar 2014.

    Draga Manja. Kdo si ti, da lahko žališ in pametuješ ljudem, ki jih niti ne poznaš? Lansko leto sem sedela nasproti tebe na FW in sem si te dobro ogledala...lahko bi rekla, da bi mene bilo sram iti takšna ven. ...prikaži več Ravno tako sem stala zraven tebe na red party-u v stožicah, kjer sem te zopet (ravno zaradi tvojega DELA) premerila od glave do pet. In lahko ti rečem, da prvo sebe spravi v red in potem se spravljaj na druge. Ena navadna wannabe modna mrha si k nimaš pojma o oblačenju in to še ne pomeni, da če se extra oblačiš da si po modi ampak pomeni, da želiš biti v središču pozornosti, saj ti le-te manjka - kar pa niti ni čudno. Uglavnem, verjamem, da je bilo tudi Irini na FW nerodno zraven tebe sedeti - vsaj meni bi bilo!!!!

  • Trovlak 18:37 30.januar 2014.

    Koji ku..c je ta Manja, da sme JAVNO pametovati in grajati drugje ljudi. Anjo lahko vsaj reši stilist, če je res temu tako. Dokler ta Manja pa rabi plastičnega kirurga, kar je veliko dražje in bolj komplicirano. Takšne attention whore ...prikaži več se itak zamerijo vsakemu takoj, ko goflo odprejo. Zato ni čudno, da ima takšno "delo", ker za kaj pametnejšega in dostojnejšega itak ni.

  • driving46 18:09 30.januar 2014.

    Močno dvomim, da delodajalci Manje Plešnar podpirajo tak primitiven način opisovanja slovenske modne scene. Gospodična ne samo, da se na modo zagotovo ne spozna, tudi slovenski jezik ni ravno njen najboljši prijatelj, mar ne? Je dandanes kritik lahko že vsak, ...prikaži več ki se ga pobere iz ceste? Sploh pa, gospodična Plešnar, zamudili ste priložnost, da bi pokazali vsaj malo osnovnega bontona in človeške topline. Verjamem, da vi zagotovo ne bi oblekli ali cenili stvari, ki bi vam jih kupil vaš dedek, saj bi vas bilo verjetno sram, ker se stari nebodigatreba zagotovo ne spozna na najnovejše modne snernice. Anja Baš si bo omislila stilista ali ne, to je njena svobodna volja, Manji Plešnar pa verjetno ne more pomagati noben strokovnjak.Anja Baš, bili ste čudoviti in globoko spoštujem vaše dejanje.

  • realna 17:32 30.januar 2014.

    Tipično-nasvete deli tisti ki ima najmanj pojma o zadevi. Naj se prej v ogledalo pogleda-ima s sabo še dosti dela preden se bo lahko na druge spravila. Za začetek naj si popravi tiste konjske zobe. To je sam slovenska wannabe Joan Rivers.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.