Magazin /magazin/vip
14389 ogledov

Rekord: Znano je, koliko so zbrali na dobrodelnem maratonu!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 12:10 20.december 2024.

super vsake pohvale vredno ce bi se vlada kam miljon evrov namesto raznim mesalcem zraka namenila tistim ki krvavo potrebujejo bi bilo se lepse

Garancija 12:08 20.december 2024.

Veselje je veliko

• Majazmaja 12:43 20.december 2024.

Vprašanji za glavnega "pobudnika" knjige Ravnateljeva hči: ne lanskem maratonu naj bi zbrali več kot 1 milijon eurov za letovanje otrok na Debelem Rtiču. Obstaja kje podatek, koliko otrok so peljali? Zbirali so tudi za poplavljence. Tudi ogromen znesek. Koliko ...prikaži več hiš so zgradili oz. koliko namestitev so plačali?

Garancija 13:03 20.december 2024.

Bolj da ne veš

• Kojak 20:12 20.december 2024.

Seveda obstaja, samo moraš biti računalniško pismen, vi s Trstenjakove očitno niste. Moj 11letni sin zna preko googla posikati poročilo porabe. Če pa sumiš, d adenar ne gre v prave roke pa moraš kot vesten državljan to naznanit policiji.

• johan 23:24 20.december 2024.

@Kojak Računalniško pismen? Neki seznami npr. 1218 Komenda 5.000,00€ 23.10.2023. Tabela je seveda anonimna. Le zakaj? Za vsako zgodbo so ljudje z imenom n priimkom. Zakaj se jih skriva?

• Kojak 15:06 21.december 2024.

Vedno so vse te donacije anonimne, enako počne Karitas. Če bi bile objave javne, nihče od tistih, ki pomoč potrebujejo niti prosili ne bi zanjo, zaradi ljudi kot si ti in Majazmaja. Če sumiš, da gre denar v neprave roke ...prikaži več si dolžan to naznaniti pristojnim organom... imaš pa kar precej ljudi, ki so se po raznih facebookih in forumih oglasili, da so dobili pomoč od Radia1, sploh po poplavah, nekateri so več dobili od Radia kot od države.

• johan 10:48 22.december 2024.

@Kojak Sam sum še ni dovolj, če mi odgovorni ne odgovorijo, kam je šel denar. Se mi pa postavljajo vprašanja. In ker sem Radiu 1 že pisal in ostal brez odgovora(mogoče ga pa še prejmem) glede dotičnih (vsak ima ime ...prikaži veče in priimek). Mogoče res dam prijavo, in da odgovor prejme ustrezni organ in mi ga potem posreduje. Malo še počakam.

jezeran 15:29 20.december 2024.

In kateri radisko postajo bodo sedaj kupili. Zdaj jih imajo pa kar nekaj v lasti: - Radio1 (*radijska mreža) - Radio 1 80ta - Radio 1 rock - Radio Antena - Radio Kranj - Radio Triglav - Koroški Radio - ...prikaži več Radio Robin - Toti Maxi in Toti radio

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.