Že povprečna otroška bunda toliko stane. Pa ljudje, kaj je z vami. Baje je buteljka vina, s katero je Južna postregel Stevanoviča, ko se je ta prodal Janši, stala več.
Pa daj no, saj ta, za moje pojme bluza ne jakna, ki ji je že rahlo premajhna, ni toliko vredna. Sploh pa ni nič posebnega, mogoče je hotela z njo pokazat, kako je na sejah parlamenta vijugala mimo zakonov.
Rdeče čevlje nosijo tisti, ki imajo praviti s tujo krvjo, uveljavili so se pri papežih. Medičejcih in od takrat jih nosijo Satanovi služabniki. Ne verjamem, da je Urška kaj od tega, ker je g...a ko kanta.
Obleka ne naredi pametnega človeka
Že povprečna otroška bunda toliko stane. Pa ljudje, kaj je z vami. Baje je buteljka vina, s katero je Južna postregel Stevanoviča, ko se je ta prodal Janši, stala več.
Bol8 me k...za njeno jakno in njo.brezveznicz.
220 evrov je "luksuz" ?!...Pa vi niste normalni...
Pa daj no, saj ta, za moje pojme bluza ne jakna, ki ji je že rahlo premajhna, ni toliko vredna. Sploh pa ni nič posebnega, mogoče je hotela z njo pokazat, kako je na sejah parlamenta vijugala mimo zakonov.
na kitajskem je taka roba po 16 evrov res pa je da jih moraš kupiti več kot 100 Pri nas v Žabljaku že vse naše babe nosijo takšne suknjiče
Dajte že nehat s to afnegunceljsko mičiguzo, smo se je več kot preko glave nagledali v zadnjih štirih letih!!!!!!!!!
Se spomnim kako se je pred leti ugotovilo, da Janšini otroci nosijo samo pretižne znamke. Pa desničarji niso v zrak skakali kot danes :)
Od nekdaj lepe so Slovenke živele a lepše od Urške bilo ni nobene ....koga moti Urška Klakočar Zupančič ? Ubogi Janezi ,ki imate probleme .
A je kdo napisal, da ima kakšen problem??
Rdeče čevlje nosijo tisti, ki imajo praviti s tujo krvjo, uveljavili so se pri papežih. Medičejcih in od takrat jih nosijo Satanovi služabniki. Ne verjamem, da je Urška kaj od tega, ker je g...a ko kanta.
A ma Bačovnikova tud kašne rdeče čevle?