evo ga na, pa imamo še enga ri.. liznika ablastniku iz grasuplja. napad desenice se začenja na vseh frontah, a ne bo vam uspelo to je slovenija 2018 ne pa 1991 kjer še mnogi živijo.
Primerjava plače zdravnik in učitelj učitelj lejko ima nasproti zdravniki plačo na nivoju strojepiske Sem pozna enega učitelja , v osnovni šoli je naredil samo 7 razredi,, pa je osmi razred naredil preko posebne osnovne šole, potem pa se je… ...prikaži večse je lejko vpisal na učitelišče in je učil slovenščino celi ljubi cajt do penzije,, pa še pomočnik ravnatelice je bil , pa od 16 let starosti je bil v partiji in še gnes je živ parazit frdamani,, Ma zelo veliko penzijo - kje je tu pravica
Če bi Novakova odstopila od klerofašistične orientacije stranke, bi z njo stranka dobila vsaj 15% glasov. Z njo več, kot s Toninom.
Stranke se med seboj razlikujejo po politični usmerjenosti. Ta pač izhaja iz SKD. Ne morejo biti vse leve, vse enake.
Katastrofa......
Res je katastrofa.S tem da se bo pajdašil z J.J.kaže koliko ima v glavi.
Začetek konca za NSi. Škoda, nekatere vrednote, ki jih zagovarjajo, so res OK.... Tonin se bo prodal za par centov jajceglavcu.
DOBER DAN
Pa je Novakovo zamenjal ritoliznik.Ni čedno da je Novakova odstopila
Tonin, pazi s kom se boš družil, če želiš stranki dobro!
evo ga na, pa imamo še enga ri.. liznika ablastniku iz grasuplja. napad desenice se začenja na vseh frontah, a ne bo vam uspelo to je slovenija 2018 ne pa 1991 kjer še mnogi živijo.
nikogar v povezavi z sds ne smete volit, te stranke nimajo kaj iskat v parlamentu
Zaradi mene si lahko pleskota pelje tudi v spalnico.
samo tja in nikamor drugam
borut08 K tvoj žen.
Ne on rabi klincek Ivano Orleansko ze ima doma.
Primerjava plače zdravnik in učitelj učitelj lejko ima nasproti zdravniki plačo na nivoju strojepiske Sem pozna enega učitelja , v osnovni šoli je naredil samo 7 razredi,, pa je osmi razred naredil preko posebne osnovne šole, potem pa se je… ...prikaži večse je lejko vpisal na učitelišče in je učil slovenščino celi ljubi cajt do penzije,, pa še pomočnik ravnatelice je bil , pa od 16 let starosti je bil v partiji in še gnes je živ parazit frdamani,, Ma zelo veliko penzijo - kje je tu pravica
Novakova je zelo, zelo dobro vodila stranko.
Imaš posla z vragom, moj naivniToninček
Ne piše,da bi imel posla s tabo.
Vrag je tvoj veliki vodja, albanski ćefur
Pa na ola gumo ne pozab , da nauš sido dubu !
Slovenski smrdljivi komunajzerji so tak požrešni, da bi še Janšev drek požrli
isti ptiči vkup letajo. vse stranke, ki se povezujejo z janšo, nimajo v parlamentu kaj iskat
Povabila na zastonj kavo nikoli ne zavrnem.
nobena stvar ni zastonj - nikoli
Cakić je bil tudi povabljen na kavico !
Pod Novakovo je bila NSi prikrito na levi, pod Toninom pa bo odkrito na levi.
Cestitke g.Tonin. Korak v pravo smer
itaq. v propad
Pravilno bi bilo , če bi napisal RASKORAK !