Svet je bolan....Američani nočejo več kupovati ruske vodke, Smirnoff na primer...Ampak so tako zarukani, da ne vedo, da so lastniki Britanci, proizvaja pa se v ZDA...;))...Nekateri so obsedeni s sovraštvom in Rusi jim prav pridejo, da izživljajo svoje psihoze..
putinček je navadno usrano pezde, ki se ga sramuje še prasica koja ga okotila. Neverjetno kako te oligarhične pičkice cvilijo sedaj, ko počasi spoznavajo da je njihov umazan denar samo še fikcija propadlega rubla.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
to je pa res ukrep.. namesto da bi pobrali ves denar rusom, se ga branijo. ampak gnojila pa bodo kupili, pa magari od marsovcev, ki so prej kupili od rusov. in kdo bo najeba?l ja jest, pa ti, pa mi… ...prikaži več vsi, ki bomo za moko, špagete in kruh plačali vse posredinike pa še kakšen kalašnikov zraven.
Svet je bolan....Američani nočejo več kupovati ruske vodke, Smirnoff na primer...Ampak so tako zarukani, da ne vedo, da so lastniki Britanci, proizvaja pa se v ZDA...;))...Nekateri so obsedeni s sovraštvom in Rusi jim prav pridejo, da izživljajo svoje psihoze..
Sj lahko svojim bratom kitajcem to vse potržijo po ekonomski logiki....tale f1 driver pa bo veter lovil iz sibirca po novem...a ni fino
putinček je navadno usrano pezde, ki se ga sramuje še prasica koja ga okotila. Neverjetno kako te oligarhične pičkice cvilijo sedaj, ko počasi spoznavajo da je njihov umazan denar samo še fikcija propadlega rubla.
Brez očetove denarnice noben dirkač ne bi prilezel do F1. No, je bila kje v akciji mamina denarnica, mogoče ?
Je ko so pa toti pedantni. Norost je brezmejna. Kalinka, Kalinka maja...
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
to je pa res ukrep.. namesto da bi pobrali ves denar rusom, se ga branijo. ampak gnojila pa bodo kupili, pa magari od marsovcev, ki so prej kupili od rusov. in kdo bo najeba?l ja jest, pa ti, pa mi… ...prikaži več vsi, ki bomo za moko, špagete in kruh plačali vse posredinike pa še kakšen kalašnikov zraven.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m